ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φυλακή και αποκλεισμός έξι ετών από τα γήπεδα σε οπαδό της Έβερτον για γροθιά σε παίκτη της Λιόν! (βίντεο)

Φυλακή και αποκλεισμός έξι ετών από τα γήπεδα σε οπαδό της Έβερτον για γροθιά σε παίκτη της Λιόν! (βίντεο)

Σχεδόν όλοι οι παίκτες των δυο ομάδων είχαν εμπλακεί στον καυγά που άρχισε ο Γουίλιαμς της Εβερτον με τον Λοπές της Λιόν στο ματς του περασμένου Οκτώβρη για το Europa League.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτοί, αφού στο επεισόδιο πήρε μέρος και ο οπαδός των “ζαχαρωτών”, Μάικλ Φιτζπάτρικ, ο οποίος έριξε μπουνιά στον Λοπές ενώ κρατούσε τον γιο του στα χέρια του.

Η αγγλική δικαιοσύνη τιμώρησε τον οπαδό με φυλάκιση δυο μηνών, ενώ του επιβλήθηκε αποκλεισμός έξι ετών από τα γήπεδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=kVL7QRYKPTs

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.