ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Πουλάει την Τσέλσι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έναντι 1,17 δισ. λιρών – Τι λένε ρώσικα και βρετανικά ΜΜΕ

Πουλάει την Τσέλσι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έναντι 1,17 δισ. λιρών – Τι λένε ρώσικα και βρετανικά ΜΜΕ

Ο Ρώσος επιχειρηματίας Ρομάν Αμπράμοβιτς σκοπεύει να πουλήσει έναντι του ποσού των 1,17 δισεκατομμυρίων βρετανικών λιρών την Τσέλσι, σε περίπτωση που ο ίδιος αποχωρήσει από τον όμιλο, όπως αναφέρει η ρωσική ηλεκτρονική εφημερίδα gazeta.ru, επικαλούμενη σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής The Times.

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος, ο οποίος ως ιδιοκτήτης της Τσέλσι είχε επενδύσει τεράστια ποσά για την ανακαίνιση του σταδίου Stamford Bridge, απέσυρε την αίτηση που είχε υποβάλλει για να πάρει τη βρετανική βίζα. Την είδηση μετέδωσε η βρετανική εφημερίδα The Sun, επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του Ρώσου επιχειρηματία. Η βρετανική εφημερίδα γράφει ότι η αιτία αυτής της απρόσμενης εξέλιξης υπήρξε το γεγονός ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς κατάφερε να αποκτήσει την ισραηλινή υπηκοότητα.

Ο Ισραηλινός πρέσβευτής στην Ρωσία Γκάρι Κόρεν δήλωσε, ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έλαβε την ισραηλινή υπηκοότητα και πλέον κατοικεί στο Ισραήλ: «Εξ όσων γνωρίζω ολοκλήρωσε την διαδικασία. Μετακόμισε, ζει στο Ισραήλ και έλαβε ισραηλινό διαβατήριο» είπε στο ραδιόφωνο Evho Moskvi (Ηχώ της Μόσχας).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ισραηλινός πρεσβευτής είπε ότι ελπίζει, πως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θα επενδύσει στο Ισράηλ. «Πρόκειται για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία και ελπίζουμε ότι ένα μέρος της περιουσίας του θα επενδυθεί στην οικονομία μας» είπε ο Κόρεν εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο Αμπράμοβιτς θα μπορούσε να στηρίξει το ισραηλινό ποδόσφαιρο το οποίο «είναι σε αξιοθρήνητη κατάσταση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.