ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρώτος παγκοσμίως σε αντικειμενική αξία ο Χάρι Κέιν – Ξεπέρασε κατά 6 εκατ. ευρώ τον Νεϊμάρ!

Πρώτος παγκοσμίως σε αντικειμενική αξία ο Χάρι Κέιν – Ξεπέρασε κατά 6 εκατ. ευρώ τον Νεϊμάρ!

Έρευνα του Διεθνούς Κέντρου Αθλητικής Μελέτης (CIES), κατατάσσει τον Χάρι Κέιν στην κορυφή των ακριβότερων ποδοσφαιριστών, με κριτήριο την αντικειμενική τους αξία, η οποία προκύπτει από την ηλικία, τα γκολ και το συμβόλαιο, με το οποίο δεσμεύονται στις ομάδες τους!

Ο Άγγλος επιθετικός, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που δημοσιοποίησε το CIES, κοστίζει πλέον 201,2 εκατομμύρια ευρώ, ξεπερνώντας κατά 6 εκατ. την αντικειμενική αξία της ακριβότερης μεταγραφής στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Ο Νεϊμάρ, μπορεί να υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 222 εκατ.ευρώ, ωστόσο, αυτή τη στιγμή και βάσει, πάντα, του Διεθνή Κέντρου Αθλητικής Μελέτης, η αξία του έχει πέσει ελάχιστα, στα 195 εκατομμύρια.

Αυτό, προκύπτει από κριτήρια τα οποία είναι η ηλικία του κάθε ποδοσφαιριστή, τα γκολ που έχει πετύχει και η διάρκεια του συμβολαίο του με τον σύλλογο στον οποίο βρίσκεται. Λόγω του ότι ο νυν αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας είναι κάτω των 25 και έχει σκοράρει 80 φορές τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους, η αξιολόγηση τον οδήγησε στην πρώτη θέση του Top-100 από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Πίσω του, άφησε τόσο τον Νεϊμάρ, ο οποίος κοστολογείται στα 197,5 εκατ.ευρώ, ενώ και ο Κίλιαν Μπαπέ, του οποίου η μετακίνηση από τη Μονακό στην Παρί παίρνει κανονική μορφή φέτος μετά τον περσινό δανεισμό, αποκτά πλέον αξία 186,5 εκατομμυρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρώτος στους τερματοφύλακες ο Έντερσον της Μάντσεστερ Σίτι με 104,6 εκατ.ευρώ, κορυφή και για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε όσον αφορά τους box-to-box μέσους, με 167,2 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.