ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Για πάντα «Πετεινός» ο Χάρι Κέιν – Υπέγραψε ως το 2024 με 17 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές! (φωτό)

Για πάντα «Πετεινός» ο Χάρι Κέιν – Υπέγραψε ως το 2024 με 17 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές! (φωτό)

Για πάντα στην Τότεναμ θα παραμείνει ο Χάρι Κέιν! Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των «σπιρουνιών», ο ηγέτης και αρχηγός της ομάδας, υπέγραψε νέο συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας το οποίο εκπνέει το 2024.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα βρετανικά ΜΜΕ, οι εβδομαδιαίες αποδοχές του διπλασιάστηκαν και φτάνουν πλέον στις 230.000 ευρώ και ετησίως θα εισπράττει πάνω από 17 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η είδηση αυτή ήρθε την καλύτερη στιγμή για την Τότεναμ και τον Χάρι Κέιν, αφού οι Λονδρέζοι διατήρησαν τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο τους παρά το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Άγγλος φορ θα είναι αρχηγός της εθνικής του ομάδας στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.