ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

«Γη και ύδωρ» στην εθνική Ισπανίας για κατάκτηση του Μουντιάλ – 825.000 ευρώ θα πάρει κάθε μέλος της!

«Γη και ύδωρ» στην εθνική Ισπανίας για κατάκτηση του Μουντιάλ – 825.000 ευρώ θα πάρει κάθε μέλος της!

Στις 825.000 ευρώ ανά άτομο ανέρχεται το πριμ, το οποίο θα καρπωθούν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της εθνικής Ισπανίας, σε περίπτωση που στις 15 Ιουλίου ανεβάσουν τη «ρόχα» στην κορυφή του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Marca”, το μπόνους που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στους παίκτες και τη διοίκηση της ομοσπονδίας είναι αρκετά υψηλότερο από τις 600.000 ευρώ που είχαν λάβει οι παίκτες της πρωταθλήτριας κόσμου του 2010, ενώ είναι αυξημένο και σε σχέση με τα 720.000 ευρώ που είχαν συμφωνηθεί το 2014, όπου όμως η εθνική Ισπανίας αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Χουλέν Λοπετέγκι συμφώνησαν να μην πάρουν κανένα πριμ αν μείνουν εκτός προημιτελικών, ενώ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, διαβεβαίωσε ότι κάποιο μπόνους θα δοθεί και στους υπαλλήλους της ομοσπονδίας, σε περίπτωση κατάκτησης του Μουντιάλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.