ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Και όμως είναι αλήθεια: Η Ισπανία απέλυσε τον ομοσπονδιακό τεχνικό Χουλέν Λοπετέγκι μία μέρα πριν το Μουντιάλ!

Και όμως είναι αλήθεια: Η Ισπανία απέλυσε τον ομοσπονδιακό τεχνικό Χουλέν Λοπετέγκι μία μέρα πριν το Μουντιάλ!

Είδηση-βόμβα στην εθνική Ισπανίας, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε την απόλυση του Χουλέν Λοπετέγκι μετά τη συμφωνία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η συμφωνία του ομοσπονδιακού προπονητή με τη «βασίλισσα» προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις με πρώτη την απόλυσή του από την εθνική ομάδα, μόλις μία ημέρα πριν από τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας, Λουίς Ρουμπιάλες, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Λοπετέγι!

Εκτός απροόπτου, αυτός που θα καθοδηγήσει τους «φούριας ρόχας» στα γήπεδα της Ρωσίας θα είναι ο Αλμπέρτ Θελάδες, προπονητής της εθνικής ομάδας Κ21 της χώρας.

Ο Λοπετέγι δεν συνεχίζει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του, παρά το γεγονός ότι στην σύσκεψη που έγινε το πρωί της Τετάρτης οι αρχηγοί, εκπροσωπώντας και τους συμπαίκτες τους, δήλωσαν ξεκάθαρα ότι τον στηρίζουν και θέλουν να αγωνιστούν με αυτόν στο Μουντιάλ.

Ωστόσο, ο Ρουμπιάλες, ο οποίος γνώριζε μεν για τις επαφές που είχε ο Λοπετέγι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όχι για την οριστική συμφωνία τους, ήταν έξαλλος και μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι η απόλυση του προπονητή, ακόμα και τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι η καλύτερη λύση.

«Ο προπονητής είχε δικαίωμα να μιλά με τη Ρεάλ, ωστόσο περιμέναμε ενημέρωση για κάθε στάδιο της διαδικασίας, αλλά περιμέναμε τη σχετική ενημέρωση» είπε αρχικά ο πρόεδρος της ισπανικής Π.Ο. και συμπλήρωσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, αλλά η απόφασή μας είναι ότι δεν πρέπει να συνεχίσει στην εθνική ομάδα. Η κατάσταση είναι περίπλοκη, μίλησα με τους ποδοσφαιριστές και μου υποσχέθηκαν ότι θα δουλέψουν μαζί με το τεχνικό επιτελείο για το καλύτερο δυνατό στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Γνωρίζω ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις, αλλά η Ομοσπονδία λειτουργεί με κάποιες αξίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.