ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε πελάγη ευτυχίας ο Σουάρες – Χάρισε την πρόκριση στην Ουρουγουάη και θα γίνει μπαμπάς για 3η φορά

Σε πελάγη ευτυχίας ο Σουάρες – Χάρισε την πρόκριση στην Ουρουγουάη και θα γίνει μπαμπάς για 3η φορά

Πολλούς λόγους να είναι χαρούμενος, είχε ο Λουίς Σουάρες μετά το παιχνίδι της Ουρουγουάης απέναντι στη Σαουδική Αραβία. Ο 31χρονος επιθετικός σκόραρε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του, χαρίζοντάς της την πρόκριση στη φάση των ”16” του Μουντιάλ. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτή η αιτία της χαράς του.

Ο στράικερ της Μπαρτσελόνα συνδύασε την 100ή του συμμετοχή στη «Σελέστε» με το γκολ που της χάρισε το «τρίποντο» και την έστειλε για 3η διαδοχική διοργάνωση στην φάση των νοκ άουτ αγώνων.

Μετά το ματς, αφού εκθείασε την εκπληκτική, όπως την χαρκτήρισε, επιτυχία της Εθνικής, ανακοίνωσε παράλληλα ότι η γυναίκα του είναι έγκυος και περιμένει το τρίτο τους παιδί!

Ο 31χρονος δεν έκρυβε την χαρά του μπροστά στις κάμερες και επέλεξε να μοιραστεί την ξεχωριστή αυτή στιγμή στη ζωή του με τους συμπαίκτες του, αλλά και τους δημοσιογράφους μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.