ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δέχεται απειλές για τη ζωή του ο Σάντσες μετά την αποβολή στο Κολομβία – Ιαπωνία

Δέχεται απειλές για τη ζωή του ο Σάντσες μετά την αποβολή στο Κολομβία – Ιαπωνία

Ο Κάρλος Σάντσες αποβλήθηκε στο 3ο λεπτό του αγώνα της Κολομβίας με την Ιαπωνία και κάποιοι απειλούν τη ζωή του.

Ο μέσος της Eσπανιόλ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα μόλις τρία λεπτά μετά τη σέντρα του αγώνα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Κολομβιανοί έμειναν με δέκα παίκτες και τελικά ηττήθηκαν από τους Ιάπωνες, χάνοντας σημαντικό έδαφος για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Όπως αναμενόταν ο Σάντσες βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής για το γεγονός ότι… κρέμασε την εθνική ομάδα του και πολλά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απειλούν ακόμα και τη ζωή του!

«Αν ο Αντρές Εσκομπάρ δολοφονήθηκε επειδή πέτυχε ένα αυτογκόλ, τότε ο Κάρλος Σάντσες θα πρέπει να δολοφονηθεί και να τσιμεντωθεί» γράφει ένα από τα πιο ακραία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ερευνά αυτές τις απειλές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.