Παρηγοριά σε ερωτικές ταινίες για τους Γερμανούς μετά την ήττα-σοκ από το Μεξικό!

Παρηγοριά σε ερωτικές ταινίες για τους Γερμανούς μετά την ήττα-σοκ από το Μεξικό!

Ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν οι Γερμανοί από την ήττα 0-1 στην οποία τους υποχρέωσε το Μεξικό, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το γκολ του Ίρβινγκ Λοσάνο στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης έστειλε την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα… Τάρταρα, τους Μεξικανούς στον 7ο ουρανό και αρκετούς Γερμανούς στο αχανές διαδίκτυο να αναζητούν τρόπους να πνίξουν τον πόνο τους. Και τον έπνιξαν παρακολουθώντας… ερωτικές ταινίες!

Το Amateurcommunity.de που αποτελεί τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών διαδικτυακού έρωτα στη χώρα, με 9 εκατομμύρια συνδρομητές, δημοσίευσε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα παρουσίασε τεράστια άνοδο τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του αγώνα.

Συγκεκριμένα, στο ημίχρονο της αναμέτρησης και ενώ το Μεξικό ήταν ήδη μπροστά στο σκορ, η επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα αυξήθηκε κατά 24%, ενώ εκτοξεύτηκε στο 38% μόλις το ματς ολοκληρώθηκε.

«Υποτίθεται ότι θα ήταν η έναρξη μιας ακόμα ξέφρενης πορείας της ομάδας σε Μουντιάλ. Αλλά κάποιοι οπαδοί ένιωσαν απογοητευμένοι μετά την ήττα από το Μεξικό και έπρεπε να βρουν ένα τρόπο να εκτονωθούν», ανέφερε γερμανική πηγή στην Sun.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προφανώς και οι ερωτικές ταινίες ήταν το ιδανικό χαλάρωμα για πολλούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.