Live: Oυρουγουάη- Ρωσία 3-0 (τελικό)

Live: Oυρουγουάη- Ρωσία 3-0 (τελικό)

Ο Σουάρες και οι συμπαίκτες του θα πρέπει βέβαια να περιμένουν για να μάθουν ποια εκ των Ισπανία, Πορτογαλία ή Ιράν θα βρουν μπροστά τους στη φάση των “16”.

18:52

90′

Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση. Η Ουρογουάη πήρε τη νίκη με 3-0 επί της Ρωσίας και παράλληλα την πρώτη θέση στον όμιλο της ενώ οι Ρώσοι τερμάτισαν δεύτεροι.

90+

Τρίτη αλλαγή για την Ουρουγουάη. Εκτός ο Καβάνι και στη θέση του ο Γκόμεζ.

90′ ΓΚΟΛ

Ουρουγουάη-Ρωσία 3-0 (Καβάνι). Κόρνερ από τα αριστερά, ο Γοδίν πήρε την πρώτη κεφαλιά ο Ακινφέεβ έδιωξε αρχικά αλλά με προβολή Καβάνι από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 της Ουρουγουάης.

90′

Επικίνδυνο σουτ του Ροντρίγκεζ με τον Ακινφέεβ να διώχνει σε κόρνερ.

82′

Σουτ του Ροντρίγκες από μακριά ο Ακινφέεβ έδιωξε αρχικά και ο Ιγκνασέβιτς έστειλε τη μπάλα κόρνερ σε δεύτερο χρόνο.

80′

Αντεπίθεση της Ουρουγουάης με τον Σουάρες να προσπαθεί να δώσει στον Καβάνι αλλά αυτός δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας και να την σπρώξει στα δίχτυα.

74′

Σε καλή θέση ο Τζιούμπα αλλά θα κάνει το σουτ με το αριστερό αρκετά άστοχο.

73′

Δεύτερη αλλαγή για την Ουρουγουάη. Εκτός ο Νάντες και στη θέση του ο Ροντρίγκες.

69′

Ο Καβάνι μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά έκανε και το σουτ αλλά αυτό ήταν αρκετά άστοχο. Παραμένει χωρίς γκιλ στο Μουντιάλ ο Καβάνι.

61′

Κίτρινη κάρτα θα δει ο Μπεντανκούρ.

60′

Τρίτη αλλαγή για την Ρωσία με τον Σμόλοφ να περνάει αντί του Αλ. Μιραντσούκ.

=

59′

56′

Προσπαθεί η Ρωσία να βάλει ένα γκολ που θα την βάλει ξανά μέσα στο παιχνίδι αλλά χωρίς αποτέλεσμα έως τώρα.

51′

Στο 55-45% υπέρ της Ουρουγουάης είναι αυτή τη στιγμή η κατοχή της μπάλας.

47′

Εκτέλεση φάουλ του Καβάνι από καλή θέση. Η μπάλα βρήκε στο τείχος και απομακρύνθηκε.

46′

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με την Ουρουγουάη στη σέντρα.

46′

Αλλαγή λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους για τη Ρωσία. Εκτός ο Γκαζίνσκι και στη θέση του ο Κουζουάεφ.

45′

Ημίχρονο στο Ουρουγουάη-Ρωσία με την ομάδα από τη λατινική Αμερική να προηγείται με 2-0 χάρη στο γκολ του Σουάρες στο 10′ και το αυτογκόλ του Τσερίσεβ στο 23′.

45′

Δυο τα λεπτά των καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος.

38′

Αλλαγή για τη Ρωαία. Εκτός ο Τσερίσεβ και στη θέση του ο Φερνάντες για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

36′

Δεύτερη κίτρινη για τον Σμολνίκοβ και αποβολή για τον παίκτη της Ρωσίας με τους διοργανωτές να συνεχίζουν με δέκα παίκτες.

28′

Μεγάλη ευκαιρία για την Ουρουγουάη για το 3-0. Ο Σουάρες έδωσε στον Μπεντανκούρ ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Ακινφέεβ έκανε το πλασέ αλλά ο αρχηγός της Ρωσίας απομάκρυνε και στη συνέχεια έδιωξε η άμυνα της Ρωσίας.

27′

Κίτρινη κάρτα θα δει ο Σμολίνκοβ, η δεύτερη στο παιχνίδι.

23′ ΓΚΟΛ

Ουρουγουάη-Ρωσία 2-0 (Τσερίσεβ αυτ). Σε κόρνερ από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον Λασάλτ ο οποίος επιχείρησε ένα δυνατό σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στον Τσερίσεβ να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Ακινφέεβ για το 2-0 της Ουρουγουάης.

22′

Στο άλλο ματς ανάμεσα στη Σ. Αραβία και την Αίγυπτο ο Σαλάχ άνοιξε το σκορ με ψηλοκρεμαστό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

19′

Η Ρωσία παρά το γκολ που δέχθηκε έχει βγει στην επίθεση και προσπαθεί να φτάσει στην ισοφάριση πιέζοντας την εστία της Ουρουγουάης.

17′

Ο Τσερίσεβ θα κάνει τη σέντρα αλλά η άμυνα της Ουρουγουάης θα διώξει σε κόρνερ. Το δεύτερο στο ματς.

Πρώτη καλή στιγμή για την Ρωσία. Βαθιά μπαλιά προς τον Τσέρισεβ που θα κάνει το σουτ με τον Μουσλέρα να διώχνει αρχικά και εν συνεχεία την άμυνα της Ουρουγουάης να διώχνει σε κόρνερ.

10′ ΓΚΟΛ Ουρουγουάη-Ρωσία 1-0 (Σουάρες). Ο Σουάρες ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ και νίκησε τον Ακινφέεβ στέλνοντας τη μπάλα στην γωνία που ο ίδιος πρόσεχε.

9′ Φάουλ σε καλό σημείο κερδίζει η Ουρουγουάη ενώ ο Γκαζίνσκι θα δει και την κίτρινη κάρτα.

8′ μέτρα στο γήπεδο η Ρωσία που έχει φυσικά και τον κόσμο στο πλευρό της και προσπαθεί τώρα να πατήσει στην περιοχή και να απειλήσει την εστία της Ουρουγουάης.

4′

Η Ουρουγουάη δείχνει να έχει μπει καλύτερα στην αναμέτρηση με τη Ρωσία.

2′

Πρώτη τελική στο ματς από τον Λάσαλτ με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ακινφέεβ.

1′

Στη σέντρα και την πρώτη επίθεση η Ρωσία.

Οι συνθέσεις

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ουρουγουάη (Ταμπάρες): Μουσλέρα, Κάσερες, Γοδίν, Κοάτες – Τορέιρα, Μπεντανκούρ, Βεσίνο, Νάντες, Λαξάλτ – Καβάνι, Σουάρες.
Ρωσία (Τσερτσέσοφ): Ακινφέεφ – Κουρντιάσοφ, Ιγκνασέβιτς, Κουτέποφ, Σμολνίκοφ – Γκαζίνσκι, Ζόμπνιν, Σέριτσεφ, Σαμέντοφ, Αλ Μίραντσουκ, Τζιούμπα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.