ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μουντιάλ 2018: Φαβορί οι Κροάτες- Θα το παλέψουν οι Δανοί

Μουντιάλ 2018: Φαβορί οι Κροάτες- Θα το παλέψουν οι Δανοί

Στο Νίζνι Νόβγκοροντ η Κροατία αντιμετωπίζει τη Δανία (21:00, ΕΡΤ1) με στόχο και των δύο να πάρουν την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ.

Η Κροατία είναι σαφώς ανώτερη και φαβορί, έχει να κερδίσει νοκ άουτ από το 3-0 επί της Γερμανίας στα προημιτελικά του Μουντιάλ του 1998 στη Γαλλία και δείχνει ικανή να φτάσει μακριά. Κανείς όμως δεν πρέπει να υποτιμά τη Δανία. Αήττητη εδώ και 18 ματς μετρώντας 9 νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες, με τελευταία ήττα της τον Οκτώβριο του 2016 από το Μαυροβούνιο (1-0)!

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα επιμείνει στην πετυχημένη… ενδεκάδα. Στη διάθεση του Άγκε Χαρέιντε είναι ξανά ο Γουίλιαμ Κβιστ που είχε τραυματιστεί στα πλευρά στην πρεμιέρα, ενώ επανέρχεται ο Γιουσούφ Πόουλσεν που εξέτισε την τιμωρία του.

Στο όριο των καρτών βρίσκονται οκτώ Κροάτες, οι Ράκιτιτς, Ρέμπιτς, Βρσάλικο, Μπρόζοβιτς, Μάντζουκιτς, Πιάτσα, Γεβντάι και Τσόρλουκα, καθώς και τρεις Δανοί, οι Σίστο, Ντιλέινι και Μ. Γιόργκενσεν.

Η προϊστορία δείχνει ισορροπία, καθώς σε πέντε ματς έχουν από δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Πιθανές συνθέσεις:

Κροατία (Ντάλιτς): Σούμπασιτς, Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς, Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς, Ρέμπιτς, Μάντζουκιτς.

Δανία (Χαρέιντε): Σμάιχελ, Ντάλσγκααρντ, Κιάερ, Κρίστενσεν, Λάρσεν, Μ. Γιόργκενσεν, Ντιλέινι, Έρικσεν, Σίστο, Πόουλσεν, Ν. Γιόργκενσεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.