ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υποκλίθηκε ο Π. Πογκμπά στον Λ. Μέσι μετά την νίκη των Γάλλων επί της Αργεντινής: «Σε κάνει να αγαπάς το ποδόσφαιρο»

Υποκλίθηκε ο Π. Πογκμπά στον Λ. Μέσι μετά την νίκη των Γάλλων επί της Αργεντινής: «Σε κάνει να αγαπάς το ποδόσφαιρο»

Μετά το τέλος του αγώνα της Γαλλίας με την Αργεντινή ο Πολ Πογκμπά μίλησε με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια για τον… αποκλεισμένο Λιονέλ Μέσι.

Η «μπιανκοσελέστε» δεν συνεχίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι το τελευταίο στην καριέρα του Μέσι.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης για την φάση των «16», ο Γάλλος μέσος πλησίασε τον αντίπαλό του και τον αγκάλιασε σε μια προσπάθεια να τον παρηγορήσει, ενώ λίγο αργότερα μίλησε με πολύ θερμά λόγια γι’ αυτόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Μέσι σε κάνει να αγαπάς το ποδόσφαιρο. Εδώ και δέκα χρόνια είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Είναι μοναδικός, αυτά που κάνει με τη μπάλα είναι μοναδικά. Είμαι σίγουρος ότι θα εξακολουθήσει να είναι ο καλύτερος για πολλά χρόνια ακόμη και θα είναι χαρά για όλους μας να τον βλέπουμε να παίζει. Θα είναι πάντα ένα είδωλο. Όταν ήμουν στη Γιουβέντους έχασα από αυτόν σε έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα είμαι χαρούμενος που τον νίκησα» είπε ο Πογκμπά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.