ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με 3-2 στη ρουλέτα των πέναλτι η Κροατία περνά στα προημιτελικά – Ήρωας ο Σούμπασιτς (φωτό, βίντεο)

Με 3-2 στη ρουλέτα των πέναλτι η Κροατία περνά στα προημιτελικά – Ήρωας ο Σούμπασιτς (φωτό, βίντεο)

Σε ακόμη ένα ψυχοφθόρο παιχνίδι για τη φάση των ”16” του Μουντιάλ, το δεύτερο που οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, η Κροατία επικράτησε με 3-2 της Δανίας και θα βρεθεί στην προημιτελική φάση για πρώτη φορά μετά το 1998 στη Γαλλία.

Ήρωας της βραδιάς ο Ντάνιελ Σούμπασιτς, ο τερματοφύλακας των Κροατών, ο οποίος απέκρουσε 3 εκτελέσεις στη διαδικασία, κλέβοντας τη δόξα από τον εξίσου εντυπωσιακό Κάσπερ Σμάιχελ, ο οποίος αποσόβησε δύο για λογαριασμό της Δανίας.

Ευστοχεί η Κροατία

Ο Ράκιτιτς ανάλαβε την εκτέλεση του τελευταίου πέναλτι, ευστόχησε, νικώντας τον ανίκητο έως τώρα Σμάιχελ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 3-2 στην διαδικασία των πέναλτι.

Αστοχεί η Δανία

Ο Ν. Γέργκενσεν κάνει μια κακή εκτέλεση, στο κέντρο, και ο Σούμπασιτς με τα πόδια απομάκρυνε τη μπάλα.

Αστοχεί η Κροατία

Ο Πίβαριτς ήταν αυτός που εκτέλεσε με τον Σμάιχελ με το ένα χέρι να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να μπλοκάρει τη μπάλα.

Αστοχεί η Δανία

Ο Σένε ανέλαβε την εκτέλεση του, ο Σούμπασιτς έπεσε και πάλι στα δεξιά και έπιασε τη μπάλα.

2-2 η Κροατία

Ο Μόντριτς ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, το έστειλε στο κέντρο και ισοφάρισε για την Κροατία.

2-1 η Δανία

Ο Κρον-Ντέλι ήταν εύστοχος, έστειλε τον Σούμπασιτς στην άλλη γωνία και σκόραρε.

1-1 η Κροατία

Ο Κράμαριτς είναι αυτός που ευστόχησε για τους Κροάτες με τον Σμάιχελ να διαμαρτύρεται για προσποίηση του Κροάτη.

1-0 η Δανία

Ο Κίερ ανέλαβε την εκτέλεση του δεύτερου πέναλτι και το έστειλε με δύναμη στο αριστερό γάμα.

Αστόχησε η Κροατία. Ο Μπάντελ ήταν αυτός που ανάλαβε να εκτελέσει πρώτος για τους Κροάτες. Ο Σμάιχελ έπεσε και αυτός στην δεξιά του γωνία και μπλόκαρε και πάλι.

Αστόχησε η Δανία Ο Έρικσεν εκτέλεσε με τον Σούμπασιτς να βρίσκει τη μπάλα με εκτίναξη στην δεξιά του γωνία, τρομερή επέμβαση και εν συνεχεία η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι και έφυγε έξω.

Με πολύ δυναμικό τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Κροατία και Δανία για τη φάση των ”16” του Μουντιάλ της Ρωσίας. Οι Δανοί προηγήθηκαν μόλις στο 2′ με τον Γιόργκενσεν, για να έρθει η απάντηση από τους Κροάτες δύο λεπτά αργότερα, στο 4′, με σκόρερ το Μάριο Μάντζουκιτς.

Οι δύο εθνικές κατέγραψαν ρεκόρ, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες προτού συμπληρωθούν τέσσερα λεπτά αγώνα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.