ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μουντιάλ: Στη μάχη σήμερα Βραζιλία-Μεξικό για μια θέση στους «8»

Μουντιάλ: Στη μάχη σήμερα Βραζιλία-Μεξικό για μια θέση στους «8»

Η πέντε φορές κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Βραζιλία αντιμετωπίζει το Μεξικό στη Σαμάρα σε νοκ άουτ παιχνίδι για μια θέση στην οκτάδα του Μουντιάλ. Η Βραζιλία διατηρεί το απόλυτο προβάδισμα στις αναμετρήσεις της με το Μεξικό. Η τελευταία φορά που απέτυχε να φτάσει στο προημιτελικά ήταν το 1990. Η «σελεσάο» μπορεί να μην έχει ικανοποιήσει με τη εικόνα της ωστόσο πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε.

«Μπορεί και να χάσουμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αλλά εμείς θα έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό παιχνίδι μας, είπε ο Κασεμίρο, ενώ θεωρεί πως ο Οσόριο θα τους εκπλήξει εντός γηπέδου.

«Θεωρώ πως ο προπονητής τους Χουάν Κάρλος Οσόριο είναι πολύ έξυπνος. Έχει δουλέψει στο Σάο Πάολο και έχω ακουσει τα καλυτερα για αυτόν. Δεν μπορούμε να πέσουμε στην παγίδα οτι το Μεξικό θα παίζει αμυντικά γιατί είναι πολύ έξυπνος προπονητής και είμαι βέβαιος ότι θα ήθελε να μας εκπλήξει».

Επιδημία γρίπης φαίνεται να έχει πλήξει την αποστολή του Μεξικού τη χειρότερη χρονική στιγμή λίγο πριν την αναμέτρηση με τη Βραζιλία.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν κολλήσει, ωστόσο είναι κάτι που προβληματίζει έντονα τους ανθρώπους της ομάδας.

Πάντως η προϊστορία είναι κάκιστη για τους Μεξικανούς οι οποίοι δεν έχουν σκοράρει ποτέ εναντίον της σελεσάο σε Μουντιάλ. Αλλά, όπως λένε και οι παίκτες, δεν παίζουν ρόλο τα στατιστικά, δεν είχαμε κερδίσει ποτέ τη Γερμανία και είδατε τι έγινε στην πρεμιέρα.

Πιθανές συνθέσεις:

Βραζιλία (Τιτέ): Άλισον, Φάγκνερ, Τ. Σίλβα, Μιράντα, Λουίς, Κασεμίρο, Παουλίνιο, Κουτίνιο, Γουίλιαν, Νεϊμάρ, Ζεσούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεξικό: (Οσόριο): Οτσόα, Λαγιούν, Σαλσέδο, Αγιάλα, Γκαγιάρδο, Ερέρα, Γκουαρδάδο, Βέλα, Τζ. Ντος Σάντος, Λοσάνο, Τσιτσαρίτο.
Διαιτητής: Τζιανλούκα Ρόκι (Ιταλία).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.