ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μουντιάλ 2018: Τα συγχαρητήρια του Πούτιν στην Εθνική Ρωσίας – Γιατί δεν πήγε στο γήπεδο

Μουντιάλ 2018: Τα συγχαρητήρια του Πούτιν στην Εθνική Ρωσίας – Γιατί δεν πήγε στο γήπεδο

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, συνεχάρη τους παίκτες της εθνικής ομάδας για την μεγάλη πρόκριση κατά της Ισπανίας, με το σχόλιο «αυτό που έχει σημασία στον αθλητισμό είναι τα αποτελέσματα», το οποίο μετέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Και αυτό είναι ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για την εθνική μας ομάδα», είπε ο Ρώσος πρόεδρος σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή της εθνικής ομάδας Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ.

Ο Πούτιν συνεχάρη τον προπονητή για την τακτική που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του αγώνα και του ευχήθηκε καλή τύχη στην επόμενη φάση του τουρνουά. Ο Πούτιν δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον αγώνα χθες, αλλά, σύμφωνα με τον Πεσκόφ, «η γεμάτη δεσμεύσεις ατζέντα του προέδρου δεν τον εμπόδισε να χαρεί για τη νίκη μαζί με ολόκληρη τη χώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όπως συνέβη και σε όλη τη χώρα, ο Πούτιν παρακολούθησε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος και υποστήριξε την εθνική μας», πρόσθεσε ο Ρώσος εκπρόσωπος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.