ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Live Βραζιλία- Μεξικό 2-0 (τελικό)

Live Βραζιλία- Μεξικό 2-0 (τελικό)

90+4 Τέλος αγώνα, η Βραζιλία προκρίνεται στα προημιτελικά

88′ ΓΚΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ Ο Φιρμίνιο στην κόντρα κάνει το 2-0 και κλειδώνει την πρόκριση για την Βραζιλία

75′: Ο Βέλα από τα αριστερά, μπαίνει στην περιοχή και κάνει κακή σέντρα…

72′: Ο Λαγιούν πατάει τον Νεϊμάρ που πέφτει σφαδάζοντας στο έδαφος, αλλά ο διαιτητής Ρόκι δεν δείχνει κάτι

70′: Σουτ του Γκαγιάρδο προβολή από τον Τιάγκο Σίλβα

68′: Ο Νεϊμάρ σουτάρει η μπάλα κοντράρει στον Σαλτσέδο και περνά δίπλα από το δοκάρι του Μεξικό!

63′: Ο Γουίλιαν σε μια ακόμη εξαιρετική προσπάθεια και δυνατό σουτ ο Οτσόα εντυπωσιακά σε κόρνερ.

61′: Σουτ του Βέλα διώχνει ο Άλισον

59′: Νέα μεγάλη επέμβαση του Οτσόα στο σουτ του Παουλίνιο!

53′: Το Μεξικό προσπαθεί να απαντήσει αμέσως με τον Ερέρα να μπαίνει στην περιοχή από πλάγια θέση αλλά να μην βρίσκει συμπαίκτη του ενώ ο Βέλα τελικά κέρδισε το κόρνερ.

51′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ η Βραζιλία ανοίγει το σκορ με προβολή του Νεϊμάρ από κοντά

46′: Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

45+1 Λήξη πρώτου ημιχρόνου

42′: Κόρνερ για την Βραζιλία διώχνει ο Μάρκεζ, στην κόντρα το Μεξικό, σκληρό φάουλ του Λουίς στον Βέλα και κίτρινη κάρτα…

40′: Πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Τσιτσαρίτο

39′: Εκτελεί το φάουλ ο Νεϊμάρ και η μπάλα καταλήγει άουτ.

38′: Σκληρό φάουλ του Άλβαρεζ στον Νεϊμάρ και κίτρινη κάρτα…

26′: Φάση διαρκείας στην εστία του Μεξικό με τον Κουτίνιο να σουτάρει άστοχα!

25′: Τρομερή κλειστή ντρίμπλα από τον Νεϊμάρ που αδειάζει δύο αμυντικούς και βγαίνει τετ α τετ με τον Οτσόα να διώχνει με το απλωμένο χέρι του

20′: Ο Ερέρα στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, κάνει την πρώτη προσποίηση και σουτάρει με τον Παουλίνιο να διώχνει με το σώμα

17′: Κόρνερ για την Βραζιλία που μετά από ώρα βγήκε στην επίθεση… Διώχνει η άμυνα και το Μεξικό βγαίνει με τρεις μπαλιές στην κόντρα με τον Φιλίπε Λουίς να διώχνει

13′: Νέο κόρνερ για το Μεξικό που έχει ξεκινήσει καλύτερα…

11′: Εξαιρετική αντεπίθεση για το Μεξικό, όμως ο Τσιτσαρίτο μπερδεύεται στην τελευταία του προσποίηση και χάνεται η ευκαιρία.

9′: Κόρνερ για το Μεξικό, από την κεφαλιά του Μάρκεζ ο Τσιτσαρίτο βγαίνει απέναντι από τον Άλισον, αλλά είναι σε θέση οφσάιντ5′: Λάθος από τους Μεξικανούς, ο Νεϊμάρ με τη μπάλα έξω από την περιοχή σούταρε κι ο Οτσόα έδιωξε με γροθιές.

2′: Ευκαιρία για το Μεξικό! Από την σέντρα του Γκουαδράδο, ο Άλισον δεν έδιωξε σωστά, η μπάλα έφτασε στον Λοσάνο ο οποίος σούταρε αλλά ο Μιράντο με το σώμα έδιωξε σε κόρνερ!

1′: Σέντρα στον αγώνα

Οι συνθέσεις

Βραζιλία (Τιτέ): Αλισον, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Φάγκνερ, Καζεμίρο, παουλίνιο, Κουτίνιο, Κουτίνιο, Νεϊμάρ, Γκαμπριέλ Ζέσους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεξικό (Χουάν Κάρλος Οσόριο): Οτσόα, Αλβαρες, Αγιάλα, Σαλσέδο, Μάρκες, Ερέρα, Γκουαρδάδο, Λοσάζο, Βέλα, Ερνάντες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.