Μέρες 1994 ζουν στη Σουηδία – Οι Σκανδιναβοί δια ποδός Φόρσμπεργκ στην 8άδα του Μουντιάλ (φωτό, βίντεο)

Μέρες 1994 ζουν στη Σουηδία – Οι Σκανδιναβοί δια ποδός Φόρσμπεργκ στην 8άδα του Μουντιάλ (φωτό, βίντεο)

Η Σουηδία πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση στην προημιτελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας, επικρατώντας της Ελβετίας με 1-0 χάρη στο τέρμα του Έμιλ Φόρσμπεργκ στο 66′.

Οι Σκανδιναβοί προκρίνονται για πρώτη φορά στα προημιτελικά ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου έπειτα από τη διοργάνωση του 1994 στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου και κατέκτησαν την τρίτη θέση.

Πλέον, περιμένουν τον αντίπαλό τους από το νικητή του ζευγαριού Κολομβία-Αγγλία, οι οποίες τίθενται αντιμέτωπες στις 21.00, στο ματς που θα ολοκληρώσει τη φάση των ”16”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.