ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νεϊμάρ: «Δύσκολο να βρω την θέληση να παίξω ποδόσφαιρο ξανά»!

Νεϊμάρ: «Δύσκολο να βρω την θέληση να παίξω ποδόσφαιρο ξανά»!

Με ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νεϊμάρ τόνισε ότι ζει τις πιο δυστυχισμένες στιγμές της καριέρας του.

Πραγματικό ράκος είναι ο Νεϊμάρ μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αν πιστέψουμε το μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Μπορώ να πω ότι είναι η πιο θλιβερή στιγμή της καριέρας μου. Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος, επειδή ξέραμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε εκεί. Ξέραμε ότι είχαμε όλες τις κατάλληλες συνθήκες για να φτάσουμε πιο μακριά, να γράψουμε ιστορία. Αλλά όχι δεν ήταν να γίνει αυτή τη στιγμή.

Είναι δύσκολο να βρω την δύναμη και την θέληση να παίξω ποδόσφαιρο ξανά, αλλά είναι σίγουρος ότι ο Θεός να μου δώσει αρκετή δύναμη να αντιμετωπίσω τα πάντα. Γι’ αυτό και δεν θα σταματήσω ποτέ να ευχαριστώ το Θεό, ακόμα και για αυτή την ήττα. Γιατί ξέρω ότι ο δρόμος σου είναι πολύ καλύτερος από τον δικό μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαι πολύ χαρούμενος που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας, είμαι πολύ υπερήφανος για όλα. Μπορεί το όνειρο μας να σταμάτησε, αλλά δεν πρόκειται να σας βγάλουμε από το μυαλό μας και τις καρδιές μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.