Μέντες: «Ο Ρονάλντο δεν έχει αλλάξει γνώμη»

Μέντες: «Ο Ρονάλντο δεν έχει αλλάξει γνώμη»

Η Γιουβέντους παρακολουθεί με ανησυχία τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη σχέση μεταξύ του Κριστάνο Ρονάλντο και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όμως, σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο εκπρόσωπος της Πορτογάλου επιθετικού, Ζόρζε Μέντες, επικοινώνησε με τον γενικό διευθυντή της Γιουβέντους, Τζουζέπε Μαρότα διαβεβαιώνοντας ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει αλλάξει γνώμη.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, η μόνη ομάδα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει αυτή τη στιγμή, είναι η Γιουβέντους, απομακρύνοντας έτσι φήμες και δημοσιεύματα, που αναφέρονται σχετικά με την προοπτική της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την παρέμβαση του Μέντες, στην Γιουβέντους δείχνουν πιο αισιόδοξοι, ενώ η ιταλική εφημερίδα αναφέρει την πεποίθηση ότι, το αργότερο έως το επόμενο Σαββατοκύριακο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι παίκτης της Γιουβέντους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.