ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Από την Ελλάδα στο Τορίνο για να υπογράψει ο Ρονάλντο

Από την Ελλάδα στο Τορίνο για να υπογράψει ο Ρονάλντο

Φαίνεται ότι το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες ημέρα με την ημέρα.

Σύμφωνα με την Mediaset Sport, ο διάσημος Πορτογάλος άσος αναμένεται να προσγειωθεί στο Τορίνο την Τρίτη για να επισημοποιήσει τη μετακίνησή του στον ιταλικό σύλλογο.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ο CR7 θα χρειαστεί να διακόψει τις διακοπές του στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ως γνωστό, πριν από μερικές ημέρες κάποιες πληροφορίες ήθελαν τον Ρονάλντο να απολαμβάνει την ξεκούρασή του σε πολυτελές θέρετρο της Μεσσηνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λούκα Μόντριτς, πάντως, πιστεύει ότι ο Ρονάλντο δεν θα φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης. «Νομίζω ότι θα μείνει στην Ρεάλ», δήλωσε ο ιθύνων νους της «Χρβάτσκα» σε Ισπανούς δημοσιογράφους που βρίσκονται στη Ρωσία για το Μουντιάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.