Στο Κρεμλίνο η εθνική Ρωσίας μετά απο πρόσκληση του Β.Πούτιν

Στο Κρεμλίνο η εθνική Ρωσίας μετά απο πρόσκληση του Β.Πούτιν

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν προσκάλεσε την εθνική Ρωσίας στο Κρεμλίνο.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας προσκάλεσε τον Ομοσπονδιακό προπονητή Στάνισλαβ Τσετσέσοφ και τους παίκτες του, στο Κρεμλίνο, με σκοπό να τους τιμήσει για την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 που διεξάγεται στη Ρωσία, μέχρι τα προημιτελικά, μετά τον αποκλεισμό από την Κροατία στα πέναλτι.

Σύμφωνα, με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ: «Ο Πούτιν τηλεφώνησε στον Τσερτσέσοφ το Σάββατο (7/7) για να του ευχηθεί καλή τύχη πριν τον προημιτελικό. Είχαν τηλεφωνική συνομιλία και μετά τον αγώνα, με τον Πούτιν να εξάρει την ομάδα για την όμορφη και γεμάτη επιμονή προσπάθεια στον ιστορικό αγώνα με την Κροατία. Ο πρόεδρος προσκάλεσε τους Ρώσους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Στάνισλαβ Τσερτσέροφ στο Κρεμλίνο για να συζητήσουν για τις εμφανίσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο και την κληρονομιά που αφήνει η διοργάνωση στη Ρωσία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, αν και δεν βρέθηκε στο γήπεδο στο τελευταίο παιχνίδι της Ρωσίας στο Μουντιάλ το Σάββατο (7/7), παρακολούθησε το παιχνίδι από την τηλεόραση, δηλώνοντας εν συνεχεία ότι οι παίκτες είναι ήρωες παρά την ήττα και η χώρα είναι υπερήφανη για αυτούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.