ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Πού και πότε θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Πού και πότε θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (11/7) και η ημιτελική φάση του φετινού Μουντιάλ με μεγάλες νικήτριες τις ομάδες της Γαλλίας και της Κροατίας που κέρδισαν τις αντιπάλους τους Βέλγιο και Αγγλία αντίστοιχα.

Πλέον τα μάτια όλων των ποδοσφαιρόφιλων είναι στραμμένα στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (15/7) που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στη Μόσχα με τις ομάδες της Γαλλίας και της Κροατίας να αναζητούν μία θέση στο όνειρο.

Σημειώνεται επίσης ότι ο μικρός τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (14/7) στις 17:00 στην Αγία Πετρούπολη ανάμεσα στην Αγγλία και το Βέλγιο για την… τιμή των όπλων.

Υπενθυμίζεται ότι η Γαλλία κέρδισε το Βέλγιο την Τρίτη (10/7) με γκολ του Ουμτιτί μετά από φάουλ του Γκριεζμάν, με τους Κροάτες να χρειάζονται να παίξουν παράταση προκειμένου να κάμψουν τη νεανική ομάδας της Αγγλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίστοιχα οι Άγγλοι, προηγήθηκαν στο παιχνίδι με εκπληκτικό φάουλ του Τρίπιερ αλλά δεν άντεξαν και ισοφαρίστηκαν στο 68’ από τον Πέρισιτς. Το παιχνίδι, οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα τους ήταν αρκετή για να την εκμεταλλευτεί ο Μάντζουκιτς και να στείλει την παρέα του Μόντριτς στον τελικό της Κυριακής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.