Μουντιάλ: LIVE ο μικρός τελικός Βέλγιο-Αγγλία 2-0

Μουντιάλ: LIVE ο μικρός τελικός Βέλγιο-Αγγλία 2-0

Το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Αγγλία στις 5μμ για το μικρό τελικό του Μουντιάλ.Οι Βέλγοι ηττήθηκαν 1-0 από τους Γάλλους ενώ οι Άγγλοι 2-1 από τους Κροάτες.

Οι συνθέσεις:

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβέιλερντ, Κομπανί, Βερτόνχεν, Μενιέ, Τσαντλί, Βίτσελ, Ντε Μπρόινε, Τίλεμανς, Αζάρ, Λουκάκου

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τζόουνς, Τρίπιερ, Ρόουζ, Ντελφ, Ντάιερ, Λόφτους-Τσικ, Στέρλινγκ, Κέιν

93′ Λήξη του αγώνα, Βέλγιο – Αγγλία 2-0 (4′ Μενιέ, 82′ Αζάρ)

82′ ΓΚΟΛ για το Βέλγιο (Αζάρ):Ο Ντε Μπράινε έκανε την κάθετη πάσα για τον Αζάρ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε εξαιρετικά με το δεξί τον Πίκφορντ και έκανε το 2-0 για τους “κόκκινους διαβόλους”.

70′ Μεγάλη ευκαιρία για την Αγγλία. Ο Ντάιερ έπαιξε το 1-2 με τον Ράσφορντ, πλάσαρε ιδανικά τον Κουρτουά, η μπάλα πήγαινε στο τέρμα, αλλά ο Αλντερβάιρελντ πρόλαβε και απομάκρυνε προτού περάσει τη γραμμή. Μια ανάσα από το 1-1 η ομάδα του Σαουθγκέιτ.

62′ Ο Ντελφ κόβει σωτήρια με υπέροχο τάκλιν, προτού φτάσει η μπάλα στον Μενιέ μετά τη μπαλιά του Αζάρ σε αντεπίθεση του Βελγίου.

60′ Αλλαγή για το Βέλγιο. Μέσα ο Μέρτενς, εκτός ο Λουκακού

46’Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

46’Διπλή αλλαγή για την Αγγλία. Μέσα οι Λίνγκαρντ και Ράσφορντ, εκτός οι Ρόουζ και Στέρλινγκ.

45+2′ Λήξη πρώτου ημιχρόνου, Βέλγιο – Αγγλία 1-0 (4′ Μενιέ)

39′ Αλλαγή για το Βέλγιο. Μέσα ο Βερμάελεν, εκτός ο Τσαντλί.

37’Τραυματίστηκε στον δικέφαλο ο Τσαντλί και δεν θα μπορέσει να συνεχίσει.

23′ Καλή στιγμή για την Αγγλία, με τον Στέρλινγκ να στρώνει την μπάλα στον Κέιν, αλλά ο Άγγλος στράικερ έχασε την ισορροπία του, δεν σούταρε όπως θα ήθελε και η μπάλα κατέληξε άουτ.

10′ Εκτέλεση φάουλ του Τρίπιερ από τα αριστερά, ο Φερτόνχεν πήγε να κάνει μια προβολή που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στον Κουρτουά, αλλά δεν βρήκε τη μπάλα και αυτή κατέληξε στα χέρια του Βέλγου γκολκίπερ.

4′: 1-0 το Βέλγιο με τον Τόμας Μενιέ! ανοίγει το σκορ με κοντινή προβολή, έπειτα από συνεργασία Λουκάκου – Τσαντλί και σέντρα του τελευταίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

17.00 : Σέντρα αγώνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.