Ρονάλντο: «Το Champions League στόχος δικός μου και της Γιουβέντους – H Ρεάλ δεν θα κλάψει που έφυγα»

Ρονάλντο: «Το Champions League στόχος δικός μου και της Γιουβέντους – H Ρεάλ δεν θα κλάψει που έφυγα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε την εποχή της Γιουβέντους, έθεσε το Champions League ως Νο1 στόχο, άφησε πίσω την Ρεάλ και τόνισε ότι είναι διαφορετικός από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή.

Ο CR7 έδειξε σε πολύ χαλαρή διάθεση στην παρουσίαση ως παίκτης της Vecchia Signora, χαμογέλασε πολλές φορές κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων και υπογράμμισε ότι παρότι είναι κάτι πολύ δύσκολο, στόχος του και της Γιούβε είναι η κατάκτηση (και) του Champions League.

Ο Πορτογάλος σταρ δήλωσε ότι «η Ρεάλ δεν θα κλάψει που έφυγα» και τόνισε ότι θα δίνει όπως πάντα το 100% στις προπονήσεις καθώς διαφέρει από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή που νομίζει ότι η στα 33 η καριέρα του φτάνει στο τέλος της. Ο Κριστιάνο στάθηκε και στο ovation που του χάρισαν οι τιφόζι της Γιουβέντους πέρυσι στο CL και έκλεισε με το αυτονόητο, ότι το κίνητρο για νέες επιτυχίες, είναι κάτι που δεν θα τελειώσει ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.