Με μαύρη φανέλα θα αγωνιστεί ομάδα της Ιταλίας για της πυρκαγιές στην Ελλάδα

Με μαύρη φανέλα θα αγωνιστεί ομάδα της Ιταλίας για της πυρκαγιές στην Ελλάδα

Οι φονικές φωτιές που στοίχισαν τη ζωή σε πάνω από 80 συμπατριώτες μας, έχουν σοκάρει όλο τον κόσμο και τα μηνύματα συμπαράστασης αυξάνονται από όλες τις πλευρές.

Στο πλαίσιο αυτό, η ιταλική ποδοσφαιρική ομάδα Ριέτι, ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί με μαύρες φανέλες στο επόμενο παιχνίδι της.
Κίνηση συμπαράστασης στην Ελλάδα για τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική, ανακοίνωσε και η Ριέτι, ομάδα τρίτης κατηγορίας στην Ιταλία, ενημερώνοντας ότι θα αγωνιστεί με μαύρες φανέλες στο παιχνίδι με τη Λέτσε την Παρασκευή 27 Ιουλίου.

Η ιταλική ομάδα αποφάσισε με αυτό τον τρόπο, να τιμήσει τη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους σε αυτή τη σύγχρονη «τραγωδία» για την Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι θα κρατηθεί και ενός λεπτού σιγή, πριν την έναρξη του ματς.

Η ανακοίνωση της Ριέτι για την Ελλάδα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Ριέτι υποστηρίζει και συμπαραστέκεται στον ελληνικό λαός σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα. Με αφορμή το φιλικό της Παρασκευή κόντρα στη Λέτσε, η Ριέτι τιμώντας τη μνήμη των δεκάδων θυμάτων από την καταστροφική φωτιά σε ένδειξη πένθους θα παραταχθεί με μαύρες φανέλες, ενώ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του αγώνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.