ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για τα επεισόδια του ντέρμπι

Δείτε τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για τα επεισόδια του ντέρμπι

Μέχρι και τη μακρινή Χιλή έφτασαν τα επεισόδια της ντροπής στη Λεωφόρο που οδήγησαν στην αναβολή του ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Ιστοσελίδες από την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ελβετία, την Ολλανδία και την Ισπανία αναφέρονται στα όσα ντροπιαστικά συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στο ελληνικό ντέρμπι.

Την αναβολή στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός επισημαίνει η πορτογαλική ABOLA.

«Δεν έκανε ντεμπούτο ο Στραματσόνι – Αναβλήθηκε το ντέρμπι» γράφει η ιταλική Gazzetta Dello Sport 

«Σκηνές βίας στο ντέρμπι. Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός» σημειώνει η ισπανική ABCDeportes.

Στην Ελβετία η Blick γράφει: «Σοβαρά επεισόδια στο ελληνικό ντέρμπι. Δίπλα στον Κασάμι φωτοβολίδα»

«Αναβολή λόγω επεισοδίων» γράφει η πορτογαλική Publico.

«Βία στο ελληνικό clasico» τονίζει στον τίτλο της η Goal από τη Χιλή

Στη φωτοβολίδα που δέχθηκε ο Φινμπόγκασον επικεντρώνεται η ολλανδική Voetbalzone: «Τραυματίας ο Φινμπόγκασον από φωτοβολίδα. Αναβλήθηκε το ντέρμπι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.