ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τζιαντομένικο Μέστο: «Κίνητρο για μένα η παρουσία του Στραματσόνι»

Τζιαντομένικο Μέστο: «Κίνητρο για μένα η παρουσία του Στραματσόνι»

Με γρήγορες κινήσεις, ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην ενίσχυση της δεξιάς πλευράς της οπισθοφυλακής του. Λίγες ώρες πριν την έλευση του νέου έτους, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τζιαντομένικο Μέστο, ο οποίος μετά από 3 χρόνια, το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Νάπολι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

«Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ιταλού αμυντικού Τζιαντομένικο Μέστο. 

Ο Μέστο, παρουσία των μάνατζερς του Αντρέα Μορέτι και Μπρούνο Τσιρίλο, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Ο Μέστο γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1982 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα 16 του χρόνια στη Ρετζίνα. Το 2000 πήγε δανεικός στην Κρεμονέζε και το 2001 στη Φερμάνα. Το 2002 επέστρεψε στη Ρετζίνα όπου πλέον καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα. Το 2003 κλήθηκε στην Εθνική Ιταλίας κάτω των 21 ετών με την οποία κατέκτησε το Euro την ίδια χρονιά, παίζοντας ως βασικός. Το 2005 κλήθηκε και κατέγραψε δύο συμμετοχές. Το 2007 μεταπήδησε στην Ουντινέζε και ένα χρόνο μετά πήρε μετεγγραφή στη Τζένοα.

Με τη φανέλα της κατέγραψε και έξι συμμετοχές στο Εuropa League. Το 2012 τον απέκτησε η Νάπολι όπου έπαιξε μεταξύ άλλων σε τρία παιχνίδια του Champions League και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Europa League. Το καλοκαίρι του 2015 έμεινε ελεύθερος».

O 33χρονος δεξιοπόδαρο μπακ, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ανέφερε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι χαρούμενος για αυτή την συμφωνία. Ήμουν σε επαφή με τους διευθυντές του κλαμπ και όλα πήγαν καλά. Θα δουλέψω με τον Αντρέα Στραματσόνι κι αυτό αποτελεί κίνητρο για εμένα, ώστε να τους δικαιώσω. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, ένας σύλλογος με ιστορία και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Τα υπόλοιπα ας τα πούμε καλύτερα τις επόμενες ημέρες στην επίσημη παρουσίαση. Σας ευχαριστώ» ήταν τα λόγια του Μέστο, ο οποίος ξεκινά άμεσα προπονήσεις, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τεθεί στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.