ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χάλασε η μεταγραφή του Γιώργου Γκαλίτσιου στον ΠΑΟΚ

Χάλασε η μεταγραφή του Γιώργου Γκαλίτσιου στον ΠΑΟΚ

O Γιώργος Γκαλίτσιος δεν θα αγωνιστεί με την φανέλα του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία το απόγευμα της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.   Κι αυτό γιατί λίγες ώρες πριν πέσουν οι υπογραφές, ο ΠΑΟΚ απαίτησε από τον Έλληνα αμυντικό υπομονή μερικών ημερών μέχρι να έρθει ο Ιβάν Σαββίδης, κάτι που έφερε ακύρωση της συμφωνίας!   

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ αρχικά, ομάδα και παίκτης είχαν συμφωνήσει σε συμβόλαιο διάρκειας 1μιση χρόνου, μετά από αντιρρήσεις του Νίκου Βεζυρτζή και μια παρ’ ολίγο ρήξη, τελικά κατέληξαν σε συμφωνία για συμβόλαιο έξι μηνών. Η τελευταία όμως απαίτηση του ΠΑΟΚ για υπομονή μερικών ημερών δεν έγινε δεκτή από τον Γκαλίτσιο που ήδη είχε αλλάξει μια φορά τη συμφωνία κι έτσι η μεταγραφή “ναυάγησε”!   

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.