ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επιτελικός μέσος θ’ αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ που ψάχνει στην αγορά της Ρωσίας

Επιτελικός μέσος θ’ αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ που ψάχνει στην αγορά της Ρωσίας

Η απόφαση για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ με έναν επιτελικό μέσο βρίσκεται στο προσκήνιο. Oι Βεζυρτζής και Άρνεσεν αποφάσισαν πως η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί σε αυτή τη θέση, με ένα παίκτη που θα μπορεί να παίξει και ως δεύτερος επιθετικός.

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει και την ρωσική αγορά για να έρθει ένας τέτοιος παίκτης στην Τούμπα. Υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που έχουν τεθεί και υπόψιν του ιδίου του μεγαλομετόχου, ενώ και ο Μίχελς που γνωρίζει την αγορά (από την πολυετή θητεία του στην Σαχτάρ) μπορεί να συνεισφέρει. Και στο πρόσφατο παρελθόν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είχαν «επενδύσει» στην Ρωσική αγορά φέρνοντας παίκτες (όπως ο Νομπόα για παράδειγμα) στην Τούμπα. Και ειδικά τον Ιανουάριο που θεωρείται μία δύσκολη περίοδος, η αγορά της Ρωσίας μπορεί να αξιοποιηθεί. Οι τελικές αποφάσεις βεβαίως θα ληφθούν από τον Σαββίδη και τους Βεζυρτζή, Αγγελίδη, Άρνεσεν στις επαφές τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες εξάλλου έγινε γνωστό πως ο Σαββίδης θα δώσει νέο δάνειο στην Ροστόφ, για να την βοηθήσει στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Και αυτή η κίνηση μπορεί να σημαίνει πολλά καθώς ήδη έχει διαθέσει 2 εκατομμύρια ευρώ στην Ροστόφ από το καλοκαίρι έως τις αρχές Δεκεμβρίου. Μάλιστα η κίνηση αυτή, δημιουργεί σενάρια για τον Νομπόα, ο οποίος πωλήθηκε το καλοκαίρι με εντολή Ιβάν στην Ροστόφ.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.