ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μόνο πρόβλημα ο Νίκος Καλτσάς στον Παναθηναϊκό για το ματς με Παναιτωλικό

Μόνο πρόβλημα ο Νίκος Καλτσάς στον Παναθηναϊκό για το ματς με Παναιτωλικό

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στον Παναιτωλικό συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

O Νίκος Καλτσάς, που υποφέρει από κάκωση στο γόνατο έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει το πρόβλημά του όσο γίνεται ταχύτερα.

Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι ο οποίος επέμεινε πολύ στην τακτική.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με απογευματινή προπόνηση την Κυριακή στο Κορωπί.

Νάνο: «Μας πόνεσε ο Ευρωπαϊκός αποκλεισμός»

Στις πρώτες δηλώσεις το 2016, ο Νάνο είπε τα πράγματα με το όνομά τους.

Ο Νάνο δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του και παραδέχθηκε ότι ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός του καλοκαιριού στοίχισε ακριβά στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τόνισε: «Αυτό που περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μας πόνεσε και αποτέλεσε ένα γερό χτύπημα ήταν ο αποκλεισμός μας από την Ευρώπη. Ό,τι έγινε έγινε, κοιτάμε μπροστά και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διακριθούμε στο πρωτάθλημα και-γιατί όχι;-για να πάρουμε το Κύπελλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ελπίζουμε ότι το νέο έτος θα είναι πραγματικά πολύ καλύτερο και θα μπει όμορφα. Έχουμε πολύ μεγάλη όρεξη να κάνουμε πολύ καλά πράγματα για το σύλλογο, για μας τους ίδιους και τους φιλάθλους. Η νέα χρονιά μπαίνει με πολλή όρεξη για να δείξουμε περισσότερα πράγματα, να κάνουμε καλύτερες εμφανίσεις. Είμαστε ίδια ομάδα με πέρσι και πρόπερσι, οπότε γνωριζόμαστε. Έχουμε έναν νέο προπονητή που προσπαθεί να μας μεταλαμπαδεύσει τις νέες σωστές ιδέες και σκέψεις του κι εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα και τον κόσμο».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.