Παράσταση για έναν ρόλο με σούπερ Γιάννου ο Αστέρας Τρίπολης 4-0 τον Πανθρακικό

Παράσταση για έναν ρόλο με σούπερ Γιάννου ο Αστέρας Τρίπολης 4-0 τον Πανθρακικό

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανθρακικό, καθώς η ομάδα της Αρκαδίας επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση 4-0 και πήρε τους τρεις πόντους, κάνοντας ακόμη δυσκολότερο το έργο των φιλοξενούμενων για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη χωρίς να πιέζουν ιδιαίτερα, κατάφερναν με συνεργασίες ανάμεσα σε δύο και τρεις παίκτες να φτάνουν με άνεση στα καρέ του Αθανασιάδη που ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης των φιλοξενούμενων. Μόλις στο 1’ ο νεαρός γκολκίπερ αναγκάστηκε σε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Νίκο Φερνάντες ενώ η ίδια κατάληξη υπήρξε στο 15’ με τους ίδιους πρωταγωνιστές. 

Στα επόμενα λεπτά και ενώ φαινόταν ότι ο Πανθρακικός μπορεί να ελέγξει την επιθετικότητα των γηπεδούχων, οι γηπεδούχοι πάτησαν εκ νέου το… γκάζι και στο 28’ έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία, με τον Αθανασιάδη να νικάει αρχικά τον Φούντα ενώ στη συνέχεια ο Λούι γύρισε την μπάλα από δεξιά και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Σερφά απομάκρυνε με το κεφάλι. 

Μετά το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού, μπήκε στην… εξίσωση για τον Αστέρα αυτό που έδειχνε να του λείπει και αυτό δεν ήταν άλλο από τον σκόρερ του, τον Γιάννου. Στο 30’ μπορεί να νικήθηκε και αυτός από τον Αθανασιάδη, αλλά στο 41’ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Ο επιθετικός του Αστέρα «τσίμπησε» υπέροχα την μπάλα πριν εκείνη φτάσει στον Μεχία και στη συνέχεια με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ «έγραψε» το 1-0, θέτοντας βάσεις για το «τρίποντο». 

Στο β’ μέρος ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μπορεί να ήθελε να αλλάξει κάποια πράγματα, ώστε να κάνει πιο επικίνδυνο τον Πανθρακικό, αλλά πέραν των πρώτων 15 λεπτών που οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κυκλοφορήσουν την μπάλα, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. 

Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη ήθελαν να πετύχουν δεύτερο γκολ, αλλά η συγκεκριμένη εξέλιξη καθυστέρησε λόγω Αθανασιάδη που πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση. Στο 60’ ο Λανθαρότε νικήθηκε για ακόμα μια φορά από τον Αθανασιάδη, αλλά η μοίρα του ματς είχε καθοριστεί βάσει του ρυθμού των γηπεδούχων. 

Στο 63’ έπειτα από κόρνερ του Αστέρα, οι παίκτες του Πανθρακικού δεν κατάφεραν να απομακρύνουν. Ο Παντελιάδης έπιασε το σουτ εκτός περιοχής, ο Γκοϊάν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με τακουνάκι έδωσε έτοιμο γκολ στον Ιγκλέσιας που προ κενής εστίας δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 2-0. Οι Αρκάδες όμως δεν σταμάτησαν και πολύ περισσότερο ο Γιάννου… 

Στο 74’ ο Φούντας με υπέροχη μπαλιά βρήκε στην πλάτη της άμυνας την κίνηση του Έλληνα επιθετικού και ο τελευταίος με υπέροχη προσποίηση ξεφορτώθηκε το μαρκάρισμα των Μελίσση και Σερφά και με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0. Ο δημιουργός του τρίτου γκολ έγινε ο σκόρερ για το 4-0, με τον Φούντα να παίρνει την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανθρακικού και με δυνατό αριστερό σουτ νίκησε τον Αθανασιάδη για το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ. 

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης – Χαμντανί, Ιγκλέσιας – Λανθαρότε (78’ Τσοκάνης), Φούντας, Νίκο Φερνάντες (69’ Δημούτσος) – Γιάννου (80’ Παπαδόπουλος) 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μεχία, Παπαγεωργίου – Σερφά, Λαδάκης (66’ Μουδούρογλου) – Χαβίτο (46’ Βάλτερ), Ροτζέριο, Χασομέρης (56’ Ίγκορ) – Ντιγκινί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.