Συνεχίζεται το επικοινωνιακό παιχνίδι και η ΚΕΔ ζήτησε από τους διαιτητές να κάνουν το αυτονόητο …

Συνεχίζεται το επικοινωνιακό παιχνίδι και η ΚΕΔ ζήτησε από τους διαιτητές να κάνουν το αυτονόητο …

Τα επικοινωνιακά παιχνίδια συνεχίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για το αυτονόητο ενημέρωσε η ΚΕΔ τους διαιτητές. Να σημειώνουν δηλαδή στο Φύλλο Αγώνα όλα τα συμβάντα σε μια αναμέτρηση. Το επόμενο βήμα είναι η Επιτροπή διαιτησίας να στείλει νέο έγγραφο και να ζητά από τους διαιτητές που ορίζει να εφαρμόζουν τους κανονισμούς. 

Τα τελευταία περιστατικά στους αγώνες της Super League έφεραν την κινητοποίηση της ΚΕΔ που απέστειλε την Πέμπτη οδηγία στους διαιτητές σχετικά με την καταγραφή γεγονότων στα φύλλα αγώνα. 

Αφορμή αποτέλεσε η επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, στο ματς της ΑΕΚ απέναντι στην Ξάνθη, αλλά και η ρίψη αναπτήρα στο παιχνίδι του Πλατανιά κόντρα στο Ολυμπιακό απ’ την κερκίδα των φιλοξενούμενων. Σε καμία από τις δύο περιπτώσεις τόσο ο Μιχάλης Κουκουλάκης όσο και ο Ηλίας Σπάθας δεν έγραψαν τίποτα στο φύλλο αγώνα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας κοινοποίησε στους διαιτητές νέα εντολή στην οποία τους ζητά να καταγράφουν με απόλυτη ακρίβεια όλα τα συμβάντα σε έναν αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.