ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Βουλή φωνάζουν κατά Μαρινάκη-Κοντονή

Οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Βουλή φωνάζουν κατά Μαρινάκη-Κοντονή

Την πρώτη δυναμική κινητοποίηση για το κλείσιμο της θύρας 13 έκαναν οι φίλοι του Παναθηναϊκού. 

Περισσότεροι από 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν μαζευτεί αυτήν την ώρα έξω από το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, γεμίζοντας φέιγ βολάν τους δρόμους και φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του Σταύρου Κοντονή και του Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Οι φίλοι του Τριφυλλιού ξεκίνησαν να μαζεύονται στο κεντρικό σύνδεσμό της Θύρας 13 στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και από εκεί μετέβησαν με αυτοκίνητα και μηχανές στη Βουλή. 

Η κυκλοφορία μπροστά από το κοινοβούλιο ήταν εκ των πραγμάτων αδύνατο να συνεχιστεί και η αστυνομία αναγκάστηκε να κλείσει τους γύρω δρόμους, ενώ είναι πολύ πιθανό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να συνεχίσουν την πορεία τους προς το υφυπουργείο αθλητισμού. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συγκέντρωση έξω απο τη Βουλή έχει τελειώσει και οι οπαδοί του Παναθηναικού κατευθύνονται  τώρα προς τα γραφεία των ΑΝΕΛ.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.