ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μεγάλη λαχτάρα με Ρέτσο στον Ολυμπιακό (βίντεο)

Μεγάλη λαχτάρα με Ρέτσο στον Ολυμπιακό (βίντεο)

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο φετινό φιλικό για τον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα, στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Παναγιώτης Ρέτσος δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι –σε προσπάθειά του για να πάρει μία κεφαλιά στη μεγάλη περιοχή της Βάτενς- με αποτέλεσμα να πέσει άτσαλα στο γρασίδι και να χάσει προς στιγμήν τις αισθήσεις του.

Το «ερυθρόλευκο» ιατρικό επιτελείο μπήκε εσπευσμένα στον αγωνιστικό χώρο, για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και αφού ο νεαρός αμυντικός ανέκτησε τις αισθήσεις του, τότε του τοποθετήθηκε κολάρο και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Δίπλα του ήταν φυσικά ο γιατρός των Πειραιωτών, Χρήστος Θέος.

Όλα τα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής «πάγωσαν», βλέποντας τον Παναγιώτη Ρέτσο να πέφτει «ξερός» στο γρασίδι ύστερα από το ακούσιο χτύπημα του αντιπάλου του, όπου μερικοί εξ αυτών δεν ήθελαν καν να κοιτάζουν προς το μέρος όπου ήταν ο συμπαίκτης τους ενώ μάλιστα ο Γιαννιώτας ξέσπασε σε κλάματα! Ωστόσο, οι καρδιές όλων επέστρεψαν στις θέσεις τους, όταν ο 19χρονος αμυντικός έκανε νεύμα μέσα από το ασθενοφόρο -σηκώνοντας το χέρι του- πως είναι καλά!

Από ‘κει και πέρα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν φριχτά παράπονα από τους υπεύθυνους για τη διεξαγωγή του φιλικού, καθώς το ασθενοφόρο δεν ήταν στο γήπεδο και χρειάστηκε περίπου δέκα λεπτά για να πάει εκεί!

Φυσικά, το παιχνίδι δεν συνεχίστηκε, με τον διαιτητή να σφυρίζει την πρόωρη λήξη του και ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας προηγούνταν 2-0.

Επιστρέφουν σιγά σιγά τα χαμόγελα στον Ολυμπιακό με τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Ο 19χρονος σέντερ μπακ τραυματίστηκε σοβαρά λίγο πριν το τέλος του φιλικού με τη Βάτενς, ωστόσο σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Ο διεθνής στόπερ υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ πρόκειται να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο του Στανς (σ.σ. το μέρος που έγινε το παιχνίδι), προκειμένου να κάνει ακόμη περισσότερες, ώστε να υπάρξει πλήρης εικόνα για την κατάσταση της υγείας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.