ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τομαράς για Ρέτσο: «Δυσαρέσκεια Ολυμπιακού για τους διοργανωτές- «Δεν υπήρχε ασθενοφόρο»

Τομαράς για Ρέτσο: «Δυσαρέσκεια Ολυμπιακού για τους διοργανωτές- «Δεν υπήρχε ασθενοφόρο»

Τις σοκαριστικές στιγμές του τραυματισμού του Παναγιώτη Ρέτσου στο σημερινό φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού περιέγραψε ο Δημήτρης Τομαράς στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Όπως έχετε ενημερωθεί από το sport-fm.gr ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι καλύτερα στην υγεία του, θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όπως μετέφερε στον «αέρα» ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM, Δημήτρης Τομαράς, είναι εντονότατα δυσαρεστημένοι με τους διοργανωτές του φιλικού αγώνα και το γεγονός ότι δεν είχαν μεριμνήσει να βρίσκεται στον χώρο ασθενοφόρο.

Από την κλήση του πέρασαν πέντε λεπτά για να φτάσει στον χώρο του γηπέδου, κατά κάποιους μικρό χρονικό διάστημα.

Ωστόσο οι υπεύθυνοι των ερυθρολεύκων επισημαίνουν ότι η παρουσία του στο σημείο θα είχε βοηθήσει ακόμη περισσότερο και αρκετά στο έργο του ιατρού της ομάδας, Χρήστου Θέου.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα που ακούστηκε από στόμα ανθρώπου της ομάδας… «Αυτό στη Γερμανία δεν θα είχε συμβεί ποτέ», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.