Παναθηναϊκός: Προβάρει τα πράσινα ο Άλτμαν

Παναθηναϊκός: Προβάρει τα πράσινα ο Άλτμαν

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Όμρι Αλτμάν συμφωνα με τα όσα αναφέρουν ο Τύπος του Ισραήλ, αφού οι πράσινοι κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» του παίκτη στην κόντρα με την Γκρασχόπερς.

Την πρώτη μεταγραφή ολοκληρώνει από μέρα σε μέρα ο Παναθηναϊκός. Το ρεπορτάζ από το Ισραήλ, θέλει τον 23χρονο σέντερ φορ να έχει συμφωνήσει με το τριφύλλι για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 350.000 ευρώ ετησίως και μάλιστα αναμένεται εντός της εβδομάδας να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Ελλάδα.

Μακάμπι Χάιφα και Γκρασχόπερς ήταν οι δύο ομάδες, οι οποίες μπήκαν την τελευταία στιγμή στο παιχνίδι για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είχε κάνει και πέρυσι κίνηση για την απόκτησή του, κατάφερε να αποσπάσει το «ναι», ενεργοποιώντας πρώτα τη ρήτρα του συμβολαίου του παίκτη με την Χάποελ Τελ Αβίβ έναντι 150.000 ευρώ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνεχίζει παράλληλα την αναζήτηση ποδοσφαιριστών, έχοντας ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση εννέα παικτών. Εκτός από τον Αλτμάν αλλά και τον Κολοβέτσιο, ο οποίος αναμένεται να ακολουθήσει, θα γίνουν προσπάθειες για να αποκτηθούν δύο μπακ, δύο εξτρέμ και δύο ακόμα επιθετικοί ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για έναν ακόμη στόπερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.