ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ.Χάσι: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά για έντεκα μέρες, όλοι οι παίκτες προσπάθησαν»

Μ.Χάσι: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά για έντεκα μέρες, όλοι οι παίκτες προσπάθησαν»

Ικανοποιημένος από το φιλικό αλλά και από την γενικότερη εικόνα της ομάδας του αυτές τις 11 μέρες στην Αυστρία εμφανίστηκε ο Μπέσνικ Χάσι μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Για την αναμέτρηση απέναντι στην Λουντογκόρετς:
«Για εξήντα λεπτά ήμασταν αρκετά καλοί. Αυτές είναι οι δυνάμεις μας μέχρι στιγμής. Παίζαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα που είναι πιο έτοιμη από εμάς. Ίσως συναντήσουμε ανάλογες ομάδες στον προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιέσαμε, είχαμε καλή ανάπτυξη και σκοράραμε που είναι πολύ σημαντικό. Μετά τις αλλαγές όπως είναι φυσικό αλλάξαμε πρόσωπο. Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι ικανοποιημένος».

Για την συνολική εικόνα που έχει αποκομίσει από την προετοιμασία στο Ζέεφελντ:
«Δουλέψαμε πολύ σκληρά για έντεκα μέρες, όλοι οι παίκτες προσπάθησαν. Το ποδόσφαιρο και η φυσική μας κατάσταση είναι για εξήντα λεπτά μέχρι στιγμής. Θα παίξουμε κόντρα σε πιο έτοιμους αντιπάλους. Μας περιμένουν παίκτες στην Αθήνα, θα κάνουμε προσθήκες ενώ σήμερα δεν είχαμε το Ρέτσο που είναι σημαντικός παίκτης. Στα μάτια μου η εικόνα είναι θετική»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή:gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.