Παναθηναϊκός: Στο τέλος της εβδομάδας έρχεται ο Άλτμαν

Παναθηναϊκός: Στο τέλος της εβδομάδας έρχεται ο Άλτμαν

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ρίξει όλο το βάρος στην πώληση του Μάρκους Μπεργκ και εντός της ημέρας αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα, μετά και το ταξίδι του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαου Τουμαζάτου και του δικηγόρου, Αλκη Παπαντωνίου στα ΗΑΕ.

Ετσι, λοιπόν, η μεταγραφή του Όμρι Άλτμαν θα πάρει λίγες μέρες καθυστέρηση. Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής είναι πάρα πολύ κοντά στο να φορέσει την πράσινη φανέλα, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να τελειώσουν τα διαδικαστικά και ο 23χρονος να έρθει στην Αθήνα για τα ιατρικά και τις υπογραφές.

Αυτό θα γίνει, κατά πάσα πιθανότητα, την Παρασκευή, αφού πρώτα οι «πράσινοι» δώσουν τα χρήματα στη Χάποελ (150.000). Επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι. Απλώς, το θέμα Μπεργκ καθυστερεί λίγο αυτό του Άλτμαν.

ΠΗΓΗ: sportfm

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.