Ουζουνίδης: «Στην έδρα μας εμείς είμαστε φαβορί!»

Ουζουνίδης: «Στην έδρα μας εμείς είμαστε φαβορί!»

Κάθε άλλο παρά χαμένο θεωρεί τον Παναθηναϊκό πριν τα ματς με την Μπιλμπάο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» υποστήριξε ευθαρσώς πως τουλάχιστον στη Λεωφόρο τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα του, αν και δεν παραγνωρίζει τη δυναμική των Βάσκων στους οποίους δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Παράλληλα δεν έκρυψε το δίλημμά του για τη θέση του δεξιού μπακ, αλλά αναφέρθηκε και για τις ενισχύσεις των Γιόχανσον και Τσάβες.

Αναλυτικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για:

-τον πρώτο αγώνα με την Μπιλμπάο: «Όλοι περιμένουμε αυτό το παιχνίδι, είναι μία πολύ ωραία κλήρωση. Είναι από τα παιχνίδια που όλοι θέλουν να παίξουν. Αύριο κάποιοι θα είναι ευχαριστημένοι, άλλοι θα είναι δυσαρεστημένοι. Στα μάτια των παικτών φαίνεται πόσο πολύ περιμένουν αυτό το ματς. Δείτε δίπλα μου τον Γκιγέρμο και θα καταλάβετε».

-τις πιθανότητες πρόκρισης: «Δεν σκέφτομαι το σενάριο να αποκλειστούμε. Η Μπιλμπάο είναι φαβορί όμως και τα αουτσάιντερ έχουν πιθανότητες. Αυτές θα διεκδικήσουμε και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

-τις «ενισχύσεις» που περιμένει: «Είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου. Από εκεί και πέρα αν προλάβουμε να δηλώσουμε τον Τσάβες θα είναι καλό για τη ρεβάνς. Ο Γιόχανσον δουλεύει καλά αλλά για αύριο δεν θα είναι έτοιμος. Ίσως για τη ρεβάνς να τον πάρω μαζί».

-το ποιος θα πάρει τη θέση του τραυματία Κουλιμπαλί στο δεξί άκρο της άμυνας: «Έχουμε παίκτες, είμαι ανάμεσα στους Κολοβέτσιο και Νούνο Ρέις. Δεν είναι όμως θέμα παικτών. Σημασία έχει να μπούμε με αυτοπεποίθηση για την πρόκριση. Έχω πει ότι η Μπιλμπάο είναι το φαβορί να πάρει την πρόκριση όμως στο αυριανό ματς παίζουμε στο σπίτι μας και είμαστε εμείς το φαβορί. Να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Το αυριανό ματς θα είναι πιο αμφίρροπο».

-την αρνητική παράδοση του Παναθηναϊκού απέναντι σε ισπανικές ομάδες: «Όχι δεν το σκέφτομαι αυτό και από την Γκαμπάλα είχαμε αποκλειστεί στο παρελθόν. Η Μπιλμπάο είναι μία ισπανική ομάδα όμως έχει τις αδυναμίες της. Είναι μία ομάδα διαφορετική στην έδρα της και εκτός. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της».

-τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της Μπιλμπάο: «Είναι ομάδα που πιέζει, είναι καλή στα στημένα. Αν τους ξεφύγεις από την πρώτη πίεση μπορείς να τους βρεις ανοιχτούς πίσω. Το θέμα είναι εμείς να χτυπήσουμε τις αδυναμίες. Οι δύο ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες και αυτό είναι ένας παράγοντας που δεν ευνοεί το φαβορί».

-τον τρόπο που θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός: «Εμείς δεν είμαστε μία ισπανική ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της Μπιλμπάο. Πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και ο καλύτερος ας κερδίσει. Η Μπιλμπάο είναι μία ομάδα που πρέπει να την πιέσεις. Η Ντιναμό Βουκουρεστίου τους σεβάστηκε περισσότερο από ό,τι έπρεπε. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν είναι καλύτεροι θα τους δώσουμε το χέρι και θα πούμε μπράβο».

ΠΗΓΗ: sportfm

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.