ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Βιεϊρίνια – Πλησιάζει η μεγάλη επιστροφή

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Βιεϊρίνια – Πλησιάζει η μεγάλη επιστροφή

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρίσκεται κάθε μέρα όλο και πιο κοντά στον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς τα βρήκαν με την πλευρά του παίκτη και ξεκινούν διαπραγματεύσεις με τη Βόλφσμπουργκ…

Όλο και πλησιάζει η επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, οι Θεσσαλονικείς συμφώνησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας με την πλευρά του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, ο οποίος ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Πλέον οι ιθύνοντες του συλλόγου προχωρούν τις διαπραγματεύσεις με την Βόλφσμπουργκ, τις οποίες αναλαμβάνουν οι εκπρόσωποι του διεθνούς άσου με την παράλληλα διακριτική παρέμβαση του ίδιου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεδομένα, πάντως, για τον Βιεϊρίνια είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με την αρχή του καλοκαιριού, αφού πλέον δεν είναι απαραίτητος στους «λύκους», ενώ το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και τον Γενάρη θα μπορεί να υπογράψει στον σύλλογο της αρεσκείας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.