ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επανέρχεται δυναμικά για Ινσούα ο Παναθηναϊκός

Επανέρχεται δυναμικά για Ινσούα ο Παναθηναϊκός

Νέο… μπάσιμο του Παναθηναϊκού για τον Εμάνουελ Ινσούα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τάσου Νικολογιάννη από την Ιταλία, τις οποίες και μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM, οι «πράσινοι» έχουν επανέλθει δυναμικά για την απόκτηση του 26χρονου αριστερού μπακ της Ουντινέζε, με τον Αργεντινό να βρίσκεται (ή να παραμένει, αν θέλετε) πολύ ψηλά στη λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη!

Το «τριφύλλι», θυμίζουμε, έχει ρίξει το βάρος του στην απόκτηση αριστερού οπισθοφύλακα και όπως φαίνεται, «παλεύει» να κλείσει άμεσα τον Λατινοαμερικανό.

Ο Ινσούα ανήκει στην Ουντινέζε, αλλά την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην πατρίδα του, με τη φανέλα της Ράσινγκ Κλουμπ, ως δανεικός. Έχει αγωνιστεί, δε, επίσης με τη μορφή δανεισμού από την ιταλική, στη Νιούελς (όπου ήταν συμπαίκτης με τον Σκόκο), αλλά και στην Μπόκα Τζούνιορς (είχε συνυπάρξει με τον Αντρές Τσάβες για έξι μήνες).

Πρόκειται για έναν παίκτη με εξαιρετικό βιογραφικό και όπως καταλαβαίνει κανείς, αυτό κάνει και δύσκολη την περίπτωσή του, με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, να είναι αποφασισμένος να «παλέψει», προκειμένου να φέρει τον Αργεντινό στην Αθήνα. Να σημειώσουμε, τέλος, πως οι «πράσινοι» είχαν εξετάσει την περίπτωσή του και την περίοδο των επαφών για την απόκτηση του Γκάμπριελ Σίλβα, που, επίσης, ανήκε στην Ουντινέζε μέχρι πρότινος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.