Με Τσάβες και Γιόχανσον στα Χανιά ο Παναθηναϊκός

Με Τσάβες και Γιόχανσον στα Χανιά ο Παναθηναϊκός

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει τον Πλατανιά στα Χανιά το βράδυ της Κυριακής.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν δίχως επιπλέον προβλήματα την προετοιμασία τους, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να συμπεριλαμβάνει όπως αναμενόταν στην αποστολή για πρώτη φορά, τόσο τον Αντρές Τσάβες, όσο και τον Ματίας Γιόχανσον.

Μάλιστα, οι δύο ποδοσφαιριστές, αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι απέναντι στους Κρητικούς, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο τους με την πράσινη φανέλα, παρά το γεγονός ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν κάποιος από τους δύο θα ξεκινήσει βασικός.

Στην αποστολή των «πρασίνων» επίσης, συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά και ο Σωκράτης Διούδης.

Στη διάθεση του Ουζουνίδη δεν θα είναι ο τιμωρημένος Χουλτ, καθώς και οι τραυματίες, Βιγιαφάνιες, Ρέις και Κουλιμπαλί.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Πλατανιά

Στιλ, Βλαχοδήμος, Διούδης, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Γιόχανσον, Ζέκα, Λουντ, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν, Καμπέσας, Μολίνς, Τσάβες, Λουτσιάνο, Μπουζούκης, Πίσπας, Εμμανουηλίδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.