Χιμένεθ: «Υπήρξαν όλα τα συστατικά για να μη γίνει ένα… νορμάλ παιχνίδι»

Χιμένεθ: «Υπήρξαν όλα τα συστατικά για να μη γίνει ένα… νορμάλ παιχνίδι»

Δείτε τι δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, για τη νίκη (2-0) της ομάδας του επί του Παναιτωλικού, στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού:

Ποιο είναι το καλύτερο και πιο το προβληματικό στοιχείο από την πρεμιέρα:

«Aυτό που με απασχολούσε ήταν να μην κερδίζαμε. Υπήρξαν όλα τα συστατικά για να μην γίνει ένα… νορμάλ παιχνίδι. Πολλοί τραυματισμοί, χωρίς κόσμο, με ένα σημαντικό ματς την Πέμπτη και μια αποβολή πολύ νωρίς. Γι’ αυτό ήταν σημαντική η νίκη: ήταν περίπλοκο».

Αν όλοι οι παίκτες (γενικά) είναι καλά στην υγεία τους:

«Υπήρξαν χτυπήματα. Αλλά και πολύ… θέατρο».

Αν ένιωσε τυχερός στο πρώτο ημίχρονο:

«Είχαμε πολύ τύχη. Σκοράραμε, μείναμε με παίκτη λιγότερο, ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρίες. Είμαι ικανοποιημένος».

Για τον Ανέστη και τον Παναιτωλικό:

«Ο αντίπαλος δούλεψε σκληρά και δυνατά. Ήταν εύκολο για τον αντίπαλο: δεν είχε κόσμο, εμείς έξι τραυματισμούς, με έξτρα παίκτη παραπάνω για μεγάλο διάστημα και ο Ανέστης σταμάτησε μια ξεκάθαρη φάση. Μετά δεν είδα κάποιο κίνδυνο από τον Παναιτωλικό. Αλλά φυσικά και έπαιξαν δυνατά, με ένταση και ήταν δύσκολος αντίπαλος».

Για τον Αλμέιδα και την ευκαιρία που του έδωσε και τι του μένει μετά το ματς:

«Θέλω να δω τη φάση της αποβολής. Νομίζω ότι ο αντίπαλος έχει πιαστεί από την πλάτη του Αλμέιδα σαν να ήταν… τσάντα. Θέλει να τον διώξει δυνατά, αλλά δε του ρίχνει αγκωνιά. Είναι διαφορετική η μία χειρονομία από την άλλη. Αυτό δεν το είδε ο διαιτητής. Δεν το είδε ο βοηθός και δεν το είδε και ο τέταρτος. Αν είναι αυτό αποβολή… οκ. Από εκεί και πέρα ο Ούγκο μας έκανε δύσκολα τα πράγματα. Αλλά δεν μπορεί να επικεντρωθούμε στην αποβολή. Ήταν ένα ατύχημα. Μπορεί να συμβεί».

Για τον αν οι απουσίες στον άξονα ήταν οι πιο σημαντικές:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γενικά αν θέλουμε να σκεφτόμαστε ότι είμαστε μια ομάδα που τα παλεύει όλα, θα πρέπει να είμαστε ένα δυνατό ρόστερ, όχι μια δυνατή ομάδα. Θα πρέπει να κάνει το ίδιο όποιος παίκτης παίξει. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να τα δίνουμε όλα για την ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό που έκαναν οι παίκτες μου, γιατί δεν ήταν ένα νορμάλ παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.