ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οριστικό: Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ινσούα

Οριστικό: Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ινσούα

Η ανακοίνωση απομένει για την απόκτηση του Εμανουέλ Ινσούα από τον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία ανάμεσα στις τρεις πλευρές ολοκληρώθηκε.

Οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν το 60% του Αργεντινού (με ισπανικό διαβατήριο) αριστερού μπακ, χωρίς να καταβάλουν χρήματα, ενώ η Ουντινέζε, που διατηρεί το 40%, πλήρωσε ένα μικρό ποσό στον ποδοσφαιριστή που αφορούσε οφειλόμενα.

Ο 26χρονος άσος, που ήταν συμπαίκτης του Αντρές Τσάβες στην Μπόκα Τζούνιορς, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που θα αγγίζουν τις 220.000 ευρώ το χρόνο (200.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και κλιμακωτή αύξηση στη συνέχεια). Αξίζει να σημειωθεί πως οι αποδοχές του στην Ουντινέζε ήταν 350.000 ευρώ, αλλά προκειμένου να αγωνίζεται (ήταν τρίτη επιλογή για τη θέση του στην ιταλική ομάδα) επέλεξε να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Η άφιξη του Ινσούα, που έκανε προετοιμασία με την Ουντινέζε αλλά δεν έχει ματς στα πόδια του, αναμένεται πιθανότατα σήμερα για να περάσει ιατρικά και εργομετρικά και αμέσως μόλις υπογράψει θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη αποτελώντας μία έξτρα λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.