«Βόμβα» Βράνιες: «Θέλω Αγγλία, η ΑΕΚ αποφασίζει»

«Βόμβα» Βράνιες: «Θέλω Αγγλία, η ΑΕΚ αποφασίζει»

Μόνο σε επίπεδο φημολογίας δεν βρίσκεται το θέμα Βράνιες-Κρίσταλ Πάλας, όπως φαίνεται από δηλώσεις του ίδιου του Βόσνιου.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «blic.rs», ο στόπερ της ΑΕΚ επιβεβαίωσε όσα έγραψε νωρίτερα στο sport-fm.gr ο Τάσος Τσατάλης και αποκάλυψε ότι ήδη υπάρχουν επαφές με τον αγγλικό σύλλογο.

Παραδέχθηκε, δε, ότι θα ήθελε να παίξει στην Premier League, τονίζοντας ωστόσο ότι τον τελευταίο λόγο έχει η «Ένωση».

«Ξέρω ότι έχει έρθει πρόταση από την Κρίσταλ Πάλας για την απόκτησή μου, αλλά δεν έχω άλλες πληροφορίες πάνω στο θέμα, επειδή οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη. Αν υπάρξει κάτι νεότερο, πιθανότατα θα με ειδοποιήσει η διοίκηση του συλλόγου. Θα ήταν σίγουρα υπέροχο να παίξω στο αγγλικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι κορυφαίο, ωστόσο δεν εξαρτάται από εμένα. Δεν αγωνίστηκα στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος λόγω τιμωρίας και θα χάσω επίσης το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα», είπε χαρακτηριστικά.

[Ανανέωση]

Διέψευσε ότι έκανε δηλώσεις ο Βράνιες

Σε διάψευση των δηλώσεων που του αποδίδονται σε ιστοσελίδα της Σερβίας προχώρησε ο Όγκνιεν Βράνιες.

Μέσω ενός story στο instagram, ο Βόσνιος ανέφερε ότι είναι ψευδή όσα παρουσιάζονται ως λεγόμενά του στην «blic.rs».

Κατά συνέπεια δεν επιβεβαιώνει την πρόθεσή του να μετακινηθεί στην Κρίσταλ Πάλας (όπως φαινόταν από τις δηλώσεις) και λέει ότι το μυαλό του είναι μόνο στη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Μπριζ.

Αναλυτικά έγραψε:

«Δεν έχω μιλήσει πουθενά, συνεπώς όσες δηλώσεις αποδίδονται σε εμένα είναι ψεύτικες. Είμαι σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπό μου και καταλαβαίνω τι συμβαίνει γύρω μου. Αυτή τη στιγμή το μόνο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι της Πέμπτης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.