Κέρκυρα: Τέλος ο Ελευθερόπουλος από τον πάγκο της ομάδας

Κέρκυρα: Τέλος ο Ελευθερόπουλος από τον πάγκο της ομάδας

Ο Αλεξάντερ Στανόγιεβιτς πρόλαβε κι έκατσε σε δύο (ευρωπαϊκά) ματς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά όχι και τη σέντρα του πρωταθλήματος δίνοντας τη θέση στου στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αυτή ήταν η πρώτη αλλαγή προπονητή στη σεζόν, αλλά σίγουρα όχι η τελευταία καθότι η επόμενη καταγράφηκε σήμερα, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έλυσε τη συνεργασία του με την Κέρκυρα, με την ανακοίνωση να τονίζει πως το διαζύγιο προέκυψε για οικογενειακούς λόγους, μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας με 1-0 από τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Τον ευχαριστούμε για την καλή συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και να σκεφτείτε ότι κάποτε (όχι πολλά χρόνια πριν) το ερώτημα των φιλάθλων (αλλά και των εκπροσώπων του τύπου) ήταν «… θα προλάβουν την παρέλαση;». Τώρα πλέον δεν προλαβαίνουν να αποχαιρετίσουν το… καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.