Super League: Πρώτη νίκη για Ατρόμητο με 3-0 κόντρα στην Λαμία

Super League: Πρώτη νίκη για Ατρόμητο με 3-0 κόντρα στην Λαμία

Στην πρώτη του νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα έφτασε ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Κάναντι έκανε ό,τι ήθελε για ένα ημίχρονο κόντρα στη Λαμία και χάρη στο 3-0 στο Περιστέρι πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο».

Οι Περιστεριώτες ήταν φοβεροί στο πρώτο 45λεπτο και σημείωσαν όλα τους τα τέρματα μέσα σε οκτώ λεπτά. Τον δρόμο προς τη νίκη άνοιξε ο Ουάρντα στο 27’ και αμέσως μετά την σέντρα, ο Μανούσος έκανε το 2-0 (28’). Ο ίδιος παίκτης στο 35’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε το δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να παίζουν στο ρελαντί και να χάνουν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Το ματς:

Μόνο ο Ατρόμητος υπήρχε στο γήπεδο στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Η ομάδα του Κάναντι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, «πήρε» από τα πρώτα λεπτά το κέντρο και στη συνέχεια άρχισε να απειλεί από τα άκρα. Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε προηγηθεί μόλις στο 9ο λεπτό όμως ο Παπαδόπουλος έκανε μεγάλη απόκρουση σε μία κοντινή προβολή του Ντιγκινί. Η Λαμία προσπάθησε να παγώσει τον ρυθμό των γηπεδούχων, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου τον Γιαννιώτη.

Οι Περιστεριώτες συνέχιζαν να παίζουν γρήγορα και κάθετα και στο 27’ ήρθε η ανταμοιβή με τον Ουάρντα να μετατρέπει σε ασίστ την μπαλιά του Ντιγκινί και να ανοίγει το σκορ. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους παίκτες του Τεννέ, που ήταν σε άλλο γήπεδο. Αμέσως μετά το 1-0 έγινε στο καπάκι και το 2-0 με τον Μανούσο στο 28’. Ο Ατρόμητος απέβαλε εντελώς το άγχος, τα πόδια των παικτών του Κάναντι λύθηκαν για τα καλά και στο 35’ ο Μανούσος με ακόμη πιο όμορφο τελείωμα «καθάρισε» ουσιαστικά το ματς. Η ομάδα της Φθιώτιδας προσπάθησε να αντιδράσει στο φινάλε του ημιχρόνου, όμως τις δύο φορές που χρειάστηκε ο Γιαννιώτης ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το «μηδέν».

Πιο επιθετικά μπήκε η Λαμία στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου, όμως οι γηπεδούχοι της έκοψαν τον αέρα. Οι παίκτες του Τεννέ προσπάθησαν να πιέσουν με κάποιες στημένες φάσεις, όμως ο Ατρόμητος αντέδρασε σωστά και μέσα σε λίγα λεπτά βγήκε από την περιοχή του. Μάλιστα έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία να φτάσει και σε τέταρτο τέρμα όμως οι Ντιγκινί και Μανούσος δεν τα κατάφεραν στο 61’.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο ρυθμός στο παιχνίδι «έπεφτε» ολοένα και περισσότερα, αφού όλα έδειχναν πως έχουν κριθεί και καμία από τις δύο ομάδες δεν έβαλε το πόδι στο γκάζι. Πάντως, αν και έπαιζαν στο… ρελαντί οι παίκτες του Κάναντι δημιουργούσαν προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα που μπορεί από το γεγονός ότι το σκορ δεν ξέφυγε περισσότερο.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαϊας, Ούμπιδες, Ουάρντα (78’ Ντάουντα), Ντιγκινί, Μάντσον (80’ Μπουσουλάτζιτς), Μανούσος, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Ρισβάνης (84’ Καρασαλίδης)

Στον πάγκο: Μίρκοβιτς, Βασιλείου, Οριόλ, Ζησόπουλος

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Βουό (63’ Φράγκος), Αναστασιάδης, Κουκόλης (37’ Παντελιάδης), Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα (52’ Αναστασόπουλος), Πίτι, Βιάνα

Στον πάγκο: Πίτκας, Τσούκαλος, Κουτρουμάνος, Καραγιάννης

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.