Μ.Ουζουνίδης: «Ο κόσμος είναι μεγάλη βοήθεια για την ομάδα, μόνος του όμως δεν μπορεί»

Μ.Ουζουνίδης: «Ο κόσμος είναι μεγάλη βοήθεια για την ομάδα, μόνος του όμως δεν μπορεί»

Στην εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο προπονητής του, Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

O 49χρονος τεχνικός στάθηκε στη βοήθεια των φίλων του «τριφυλλιού», επισημαίνοντας ότι είναι μεγάλη και ότι μπορεί να δώσει περισσότερη… ζωή στον σύλλογο, αλλά σχολίασε ότι μόνος του δεν μπορεί να σώσει τους «πράσινους».

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς με την ΑΕΛ: «Έχει καλούς παίκτες σαν μονάδα, αλλά ακόμα δεν έχει το σύνολο που πρέπει. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι όπως και όλα τα άλλα. Η ΑΕΛ έχει γίνει πιο σφιχτή με τον καινούριο προπονητή».

– τη στήριξη του κόσμου και αν περιμένει γεμάτη Λεωφόρο: «Μακάρι να έχουμε την ίδια στήριξη. Την ίδια υποστήριξη στην ομάδα και να είναι τόσο κόσμια όπως και με τον ΠΑΣ. Επειδή ακολουθούν ντέρμπι όποτε τους θέλουμε στο γήπεδο και υπάρχει το ενδεχόμενο τιμωρίας.

Πιστεύω ο κόσμος πως είναι μια μεγάλη βοήθεια προς την ομάδα. Μόνος του κακά τα ψέματα δεν μπορεί, αλλά είναι μεγάλη βοήθεια που θα δώσει περισσότερη ζωή στο σύλλογο. Ευελπιστούμε κάποιοι να εκτιμήσουν αυτό το όνομα που λέγεται Παναθηναϊκός και να σταθούν κοντά του».

-τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στον σύλλογο: «Πρέπει να βγουν κάποιοι και να μιλήσουν. Να πουν: “κύριοι θέλουμε τη βοήθεια σας”. Αν δεν υπάρχει σωτηρία να βγεις και να το πεις, γιατί να δημιουργήσεις πρόβλημα και στον κόσμο που θέλει να βοηθήσει. Είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτός».

– το ακριβές ποσό του χρέους που είδε χθες (12/10) το φως της δημοσιότητας: «Δεν τρόμαξα με τους αριθμούς των χρεών. Τους ήξερα», ανέφερε γελώντας ο πράσινος τεχνικός και πρόσθεσε: «Νομίζω πως πρώτη φορά στην ιστορία δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος σε ομάδα. Όχι, μόνο σε εμάς αλλά σε όλες. Θεωρητικά υπάρχει και είναι ο κύριος Αλαφούζος».

-το αγωνιστικό κομμάτι: «Ο Σιλά μπορεί να καλύψει τον Ζέκα, αλλά θέλει να μάθει το στιλ παιχνιδιού. Το μόνο που με κάνει να είμαι αισιόδοξος είναι η ατομική ποιότητα. Οι παίκτες έχουν διάθεση και θέλουν να μάθουν».

-το γεγονός ότι είχε πρόσφατα γενέθλια και το τι δώρο θα ήθελε: «Την υγεία μας και η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Η ομάδα να βρει κάτι για να την οδηγήσει εκεί που της αρμόζει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.