ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εθνική Ελλάδος: Ο Σκίμπε θέλει «Καραϊσκάκη» για τα μπαράζ- Στο «τραπέζι» και το ΟΑΚΑ

Εθνική Ελλάδος: Ο Σκίμπε θέλει «Καραϊσκάκη» για τα μπαράζ- Στο «τραπέζι» και το ΟΑΚΑ

Πριν καν γίνει το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ και το συμβάν με τον ξυλοδαρμό ενός οπαδού που φορούσε την φανέλα του Παναθηναϊκού και εθεάθη στην Θύρα 8 είχε δημιουργηθεί από διάφορες πλευρές και με πρωτογενείς πηγές διαρροής από την Θεσσαλονίκη ένα κλίμα σε βάρος του Καραϊσκάκη και υπέρ του ανεπαρκούς Καυταντζογλείου, δίχως καν να είναι θετικοί Σκίμπε και παίκτες.

Μετά το συμβάν στο Ελλάδα – Γιβραλτάρ γράφτηκαν πολλά και για πολλά ζητήματα. Για το Καυταντζόγλειο δεν έχει καν τεθεί συζήτηση. Ούτε για άμεσα ούτε για την επόμενη διετία. Αυτό που υπήρχε και υπάρχει είναι μία… δέσμευση των μελών της ΕΠΟ να δουν ξανά το σκέλος της έδρας της Εθνικής μας ομάδας.

Η αλήθεια είναι πως το ΟΑΚΑ έχει σαφώς πιο μεγάλο κόστος από το Καραϊσκάκη και πως ο Ολυμπιακός ουδέποτε έπαιρνε ή παίρνει χρήματα για τους αγώνες της Εθνικής.

Επίσης είναι μία πραγματικότητα πως μέλη του Δ.Σ. στην ΕΠΟ έθεσαν θέμα ασφαλείας προς την διοίκηση Γραμμένου με αφορμή και το συγκεκριμένο γεγονός στην Θύρα 8.

Αγωνιστικά θέματα ή προβλήματα εγκαταστάσεων ή κάτι άλλο σχετικά δεν θα μπορούσε να έχει η ΕΠΟ. Αυτήν την στιγμή η Ομοσπονδία έχει δηλωμένες δύο έδρες για όλη την διαδικασία των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς και για τα μπαράζ: ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη. Εάν θέλει δηλαδή μπορεί να πάει στο Ολυμπιακό στάδιο, έχοντας περιθώριο να το δηλώσει.

Παράλληλα όμως σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ θα γίνει άμεσα μία συνάντηση ΕΠΟ με Σκίμπε – παίκτες για να ερωτηθούν για το θέμα της έδρας της Εθνικής. Μέχρι τώρα ο Γερμανός τεχνικός και οι διεθνείς μας πάντως ήταν υπέρ του Καραϊσκάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή:www.gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.