ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α’ Εθνική: Ο Ολυμπιακός δίνει «μάχη» να ορθώσει τις πηγαίες δηνάμεις του- Ποιοι παίζουν σήμερα;

Α’ Εθνική: Ο Ολυμπιακός δίνει «μάχη» να ορθώσει τις πηγαίες δηνάμεις του- Ποιοι παίζουν σήμερα;

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα, έχει μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία και γνωρίζει καλά ότι μόνο με διπλό απόψε στην Νέα Σμύρνη μπορεί να πατήσει… γερά στα πόδια του για την επιστροφή.

Διότι με νέο αρνητικό αποτέλεσμα και την 7η αγωνιστική, χάνει σημαντικό έδαφος μιας και ήδη βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Από την άλλη, ο γηπεδούχος Πανιώνιος είναι πάντα ισχυρός και φιλόδοξος στην έδρα του και βρίσκεται κοντά στην κορυφή (3ος με 11β.) και εκεί θέλει να παραμείνει με ένα σημαντικό αποτέλεσμα.

Νωρίτερα στα Ιωάννινα ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Πλατανιά, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και να θέλουν να… χαμογελάσουν ξανά, ενώ στο Περιστέρι ο φορμαρισμένος Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης που πήρε «ανάσα» με την νίκη επί της ΑΕΚ

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στην Super League:

Σήμερα

16:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς

18:15 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης

20:30 Πανιώνιος – Ολυμπιακός

Κυριακή

16:00 ΠΑΟΚ – Λαμία

18:15 Απόλλων Σμύρνης – Κέρκυρα

18:15 Παναιτωλικός – Λεβαδειακός

20:30 Ξάνθη – ΑΕΚ

Δευτέρα

Παναθηναϊκός – Λάρισα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 6 αγώνες)

1. ΑΕΚ 13

2. ΠΑΟΚ 12

3. Πανιώνιος 11

4. Λεβαδειακός 10

. Ατρόμητος 10

6. Ξάνθη 9

7. Ολυμπιακός 8

. Παναιτωλικός 8

9. Λαμία 7

10. Παναθηναϊκός 6

. Αστέρας Τρίπολης 6

. ΠΑΣ Γιάννινα 6

. Πλατανιάς 6

14. Κέρκυρα 5

15. Λάρισα 3

16. Απόλλων Σμύρνης 2

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

* Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.